– Mest mulig kjærlighet til guacamolen!

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 17.02.25Et stort eksponeringsbehov og håp om å bli kjendis gjør det ikke vanskelig for Kine Emilie Bruland å si ja takk til å treffes på café for et fredagsintervju! Hun er student på HiB, men blir ofte antatt for å være en UiB-student, på grunn av hennes engasjement i studentradioen og hennes andre hjem, studentsenteret.

Hvem er du?

– Det er vanskelig å definere seg selv synes jeg. Men jeg studerer fjerde året på lærer på HiB, gleder meg til å bli ferdig. Jeg er ellers med i studentradioen, jeg er der mer enn på skolen egentlig, men det synes jeg er helt greit. Jeg er ellers overentusiastisk for alle kjendiser og har et enormt eksponeringsbehov.

Har du spist frokost i dag?

– Jeg gjorde et forsøk på å skjære brød, men kuttet fingeren min, så da ble det ikke noe frokost. Jeg hadde ikke noe annet enn brød, så jeg ga opp etter det. Men jeg prøvde i hvert fall, føler at det teller for noe.

Hvilke planer er lagt for helgen?

– Oi, ja! Jeg har ikke kontroll på livet mitt, så det må jeg nesten sjekke. Det er faktisk tre bursdager ja, stemmer. Jeg tenkte jeg skulle kjøre en pub til pub-stil, der jeg drar fra bursdag til bursdag. Det eneste er at det er buss i mellom dem, men da blir det bursdag til bursdag i kollektivtransportstil. Kusinen min er også i byen, så jeg tenkte å vinke til henne på avstand, muligens fra bussen.

Hva er din drømmejobb?

– Drømmejobben er å bli en generell kjendis. Neida, jeg tuller. Jeg har jo lyst å jobbe i radio da, og da vil det jo være et stort pluss om jeg blir kjendis av det. Jeg har egentlig ikke laget noe plan på det enda, så det er mulig jeg kjører en workshop på det i helgen også.

Dersom du kunne dratt på ferie hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt?

– Etter din teasing med reiser så er jeg jo reiselysten som bare det. Men snakket faktisk med en kompis her forleden om å reise til Argentina. Jeg har aldri vært i Sør-Amerika før, så det hadde vært dritkult. Samtidig ville jeg da tatt en svipptur til Brasil.

Hvilket dyr ville du vært på denne destinasjonen, og hvorfor?

– Har de elefanter i Sør-Amerika? Dette må googles! Jeg føler elefant er et fint dyr å være. Ikke den aller største, men en middels stor elefant som bare chiller og lever livet med familien sin.

Hvem er ditt forbilde? 

Vrient! Khloé Kardashian er på topp fem i hvert fall. Det er bare fordi hun er den beste av søstrene, hun er morsom. Ellers hvis jeg skal trekke frem en radioperson, så ville det vært Silje Nordnes, hun liker jeg!

Hvilken person ønsker du å gi en shoutout til?

– Til jentene i jentegarderoben på studentradioen. Fordi de er så pene og gjør en god jobb med å sminke seg og kle seg hver dag! Dere er morsomme.

Hvilken hendelse denne uken vil du vie ekstra oppmerksomhet?

– Jeg hadde bursdag på søndag. Det er veldig viktig for meg, og det vil jeg vie mest mulig oppmerksomhet. Jeg er også veldig fornøyd med å ha stått opp og kommet meg ut hver dag denne uken!

Hva er du mest stolt av å ha mestret denne uken? 

– Jeg skrev takk til alle som gratulerte meg med dagen. Det var tross alt prokastinering, men ja, veldig fornøyd med det!

Hva er ditt ultimate tacotriks?

– Et tips generelt er å gi mest mulig kjærlighet til guacamolen; kjør på med masse hvitløk, alt annet trenger ikke like mye oppmerksomhet synes jeg. Guacamole gjør hele tacoen.

Hvordan ser en perfekt helg ut for deg?

– Gabriellekonsert! Ellers henge med alle jeg er glad i. Helst ha alle samlet og snakke med alle sammen samtidig, selv om det kanskje er litt vanskelig. Jeg vil så avslutte helgen med en romantisk komedie på søndagen med tacorester og ny fersk guacomole så klart!

Hva er det beste med studentradioen?

– At det er så mange mennesker som er samlet. Det er så utrolig god stemning. Samtidig er det praktisk å ha et sted å henge for oss som ikke har et liv. Jeg vil også si at det tilfredsstiller eksponeringsbehovet til oss alle, noe som er veldig fint!

Hva synes du om velferdstinget sitt kutt i støtte til studentradioen? 

– Nei jeg synes absolutt ikke noe særlig om det! Kuttet kommer til å gå ut over medarbeiderne, noe som er veldig dumt for en så flott organisasjon. Men ikke spør meg om økonomi altså.

Hvor føler du mest tilhørighet? HiB eller UiB?

– Vrient, jeg vil egentlig si at studentsenteret er mitt andre hjem!

Author: Pernille Bucher-Johannessen