Monsoo og Revolt svenske rival Northmeal for geografisk utvidelse. 21,8 millioner

Jeg hørte om Northmill Bank? Er de svenske rivalene Monsoon, Revolt og N26? Hvis du ikke fortalte oss at denne skybaserte fintech vokser i en imponerende hastighet, har SEK nå mottatt 250 millioner (ca. 21,8 millioner) finansiering for vekst og utvidelse.

Kapitalrunden ble ledet av Rudger Arnold-kontrollerte svenske investeringsselskap M2 Asset Management og institusjonelle investor- og kapitalforvaltningsselskap Cole. I følge selskapets pressemelding vil Northmill bruke den nye kapitalen til geografisk ekspansjon og akselerere veksten av nye produkter.

Higmet Ego, administrerende direktør og medstifter av Northmill Bank, kommenterer:

“Vi er glade for å ønske slike talentfulle og erfarne eiere velkommen til vårt voksende Neopan. Våre gode medarbeidere, langsiktige perspektiv, velprøvde forretningsmodell og vår sterke tro på teknologi som driver hjelper nå til å skape forhold og ytterligere akselerere deres personlige økonomi. Våre investorer deler vårt syn på at den fremtidige banken skal bygges ved å utvikle og forbedre produkter som hjelper. ”

Samtidig kommenterer Ruther Arnhold, styreleder i M2 Asset Management Board: “Northmill Bank er allerede et lønnsomt selskap med en påvist og bærekraftig forretningsmodell som er en av dagens teknologiske investeringer. Vi har fulgt deres reise i noen tid og har blitt imponert av grunnleggerne og selskapet. Bankmarkedet er på vei mot endring, og vinnere vil bedre kunne tilpasse seg den nye digitale virkeligheten. For meg er dette en investering med langsiktige eiere i et teknologiselskap, de er bare i begynnelsen av reisen. Jeg ser stort vekstpotensial i banken. ”

Northmill Bank kjøpte en svensk bankkonsesjon i september 2019 og tilbyr for øyeblikket sparing, kreditt, betaling og forsikring. Neobank har nettopp introdusert det Tredje sparekonto, Og planlegger å lansere flere spennende produkter i år.

Ny forskning avslører at 2 av 5 kryptoinvestorer i Storbritannia er kvinner

Utvid til Norge

Northmill avslører at Norge utvider med neste produkt Å redusere, Som allerede har hjulpet tusenvis av svensker med å redusere renten på delbetalinger, private lån og avdrag.

Higmet Ego, administrerende direktør og medstifter av Northmill Bank, kommenterer:

Når vi nå begynner å se et skifte i bankvirksomhet mot bedre og mer kundedrevne produkter, drevet av skiftende krav og atferd hos kunder, ser vi som Sveriges eneste helt skybaserte bank store muligheter til å møte nye krav og være positive. Driveren for de beste banktjenestene for alle. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *