MORNING BID-In kort sagt, jeg elsker sammentrekningen

En titt på neste dag fra Julian Bonthus.

Vitnesbyrdet fra Gamestop bulls superhelt Keith Patrick Gill, alias Roaring Kitty, ble umiddelbart viral etter at det ble publisert av US Representanthuset Financial Services Committee i går kveld.

Den inneholdt et veltalende uttrykk “Kort sagt, jeg elsker aksjer” – en referanse til det populære satiriske meme brukt på sosiale nettverk som forhandlere av sosiale medier bruker til å dele.

Gamestonk har fortsatt for lengst sluttet å være i sentrum av Wall Street-bevegelsen, som ble trøstet av det plutselige fallet i 10-årige statsobligasjoner til 1,27%, hele fem basispoeng fra de siste 11-måneders høyder.

Det er opp til Federal Reserve igjen; Møtereferatet forsikret markedene om at det ikke vil kutte ned på gradvise stimuleringskjøp før det er “mer betydelig fremgang” i de to målene. Dette dempet effekten av økonomiske data som slo forventningene, inkludert en økning på 5,3% i detaljhandel og dobbelt produsentinflasjon fra forrige måned.

Uansett var handelsøkten svak på Wall Street, selv om investorene holdt sammentrekningen fortsatt og byttet mer på tech-aksjer, en trend som har blitt sporet i Asia i morges. Futures indikerer også en svakere åpning for Europa.

I mellomtiden holder dollarindeksen på seg selv, noe som indikerer en raskere økonomisk bedring for USA.

Deflasjon ble også vedtatt av råvarehandlere, med oljepriser som nådde de høyeste nivåene på 13 måneder (også styrket av produksjonsforstyrrelsen i Texas) mens kobber nådde de høyeste nivåene på nesten et tiår. Nøkkelutvikling som bør gi mer veiledning til markedene torsdag: – Barclays gjenopptar utbytte når det årlige overskuddet halveres. Credit Suisse målretter utlånsvolumet etter et bedre enn forventet tap i fjerde kvartal – Daimler forventer store inntekter og utbytte midt i utvinningen av pandemien – Italias statsminister Mario Draghi vant i en tillitserklæring i parlamentets underhus. – Tyrkisk sentralbankmøte – Talere for politikk: ECBs styremedlem Isabel Schänabel, norsk sentralbanksjef Olsen, Federal Reserve Guvernør Lyle Brainard – Ukentlig arbeidsledighet i USA / februar Philly Fed Index – amerikanske auksjonsauksjoner av inflasjonsrelaterte obligasjoner i 30 år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *