Nå blir det byggestart i Jekteviken

Etter ni år med usikkerhet kan SiB senke skuldrene. Studentboliger og utvidet barnehage i Jekteviken er i ferd med å bli en realitet.

For studentpolitikere vil februar 2016 nok huskes som året studentboligene i Jekteviken endelig kom på plass. For motparten, Sydnes og Nøstet Vel, er det en sørgedag.

Bakgrunn: Trær til besvær 

Avvist klage

Til velforeningens store sorg, avviste komité for miljø og byutvikling klagen fra naboene, og studentboligene kan endelig starte. Styreleder i Studentsamskipnaden, Tor Sivertsen Prestegard meldte nyhetene på Twitter.

Les også: Slaget om Jekteviken

Sorg på Facebook

Sammen med bilder av de dødsdømte trærne har naboene blant annet skrevet følgende om sine opplevelser på sin Facebook-side:

– Ingen ble dessverre overrasket over utfallet av komitémøtet torsdag kveld.
Representantene fra Høyre, Venstre, FrP, Arbeiderpartiet og KrF holdt munn og støttet seg på fylkesmannens brede skuldre da løftebrudd etter løftebrudd ble ramset opp av de eneste som tok ordet i debatten, nemlig Sondre Båtstrand (MdG) og Lillian Blom (SV).

Ifølge velforeningens Facebook-side ble velforeningens- og naboenes representanter kastet ut av komitémøtet etter et utrop under voteringen.

– I sannhet et stolt øyeblikk for byen!

Author: Martin Furland