Nettbasert kurs om trivsel i byen, byplanlegging og miljø

Dagens verden er mer kompleks enn noensinne, og denne kompleksiteten betyr at utfordringene man må møte, trenger forskjellige team av mennesker som jobber sammen for å løse dem.

SciCulture er et Erasmusplus-finansiert, fem-dagers, online intensivt kurs som vil pågå fra 12. til 16. april og vil samle studenter og fagpersoner fra kunstnerisk, vitenskapelig og forretningsbakgrunn for å fordype seg i en designtenkningsprosess om velvære i byene. i en verden i krise, og stiller spørsmål ved status quo for byplanlegging og miljø, mens man utforsker potensialet til steder med samfunnet rundt.

Søknader om Erasmus-stipend for å dekke deltakeravgiften vil bli akseptert til neste søndag 28. februar, men kurset er også åpent for betalende deltakere, som kan søke frem til 8. mars. Prisen på kurset er € 250.

Kurset, som tidligere har blitt gjennomført i Hellas og Norge med mentorer fra ledende institusjoner over hele Europa, er kontinuerlig forbedret. Denne gangen vil kurset bli organisert online av prosjektpartnerne i Nederland.

Kursdeltakere vil bruke framsyn, innebygd læring, designtenking og en rekke verktøy for å kreativt utfordre emner. De vil være mentorer for å utfordre seg selv til å utvikle en annen måte å tenke og lære av andre mennesker på. De vil få en smak av noen kunst- og skuespillerkunnskaper, vitenskapelig kunnskap og entreprenørskap. Imidlertid er den største fordelen med kurset å utvikle ferdighetene som er nødvendige for å jobbe med et bredt spekter av mennesker.

Intensivkurset SciCulture Science, Art and Entrepreneurship er organisert av University of Malta, University of Exeter, University of Bergen, TU Delft og Science View. Det er finansiert av EU Erasmusplus-programmet. Prosjektet er finansiert med støtte fra EU-kommisjonen.

READ  Hvorfor Ambanis, Tatas og Mahindras må samarbeide for Indias nye hydrogenmisjon

For mer informasjon, besøk nettstedene https://sciculture.eu, https://youtu.be/iANHJwwjdAA, Y https://youtu.be/QDxOYc3ovD4.

Frilansjournalistikk koster penger. Support Times of Malta for prisen på en kaffe.

Støtt oss

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *