Nordic Talks for å analysere offentlig-private partnerskap, innovasjon for en grønnere økonomi

De danske, finske, norske og svenske ambassadene i Sør-Korea vil sammen være vert for et webinar på torsdag for å dele sine erfaringer med langsiktige offentlig-private partnerskap som kan akselerere dekarboniseringen av næringer for en mer bærekraftig økonomi.

Med tittelen “Nordic Talks Korea: Innovation for a Green Transition” vil arrangementet samle eksperter fra Korea og Norden for å diskutere hvordan offentlig sektor, privat sektor og resten av samfunnet kan samarbeide for å stimulere overgangen til et lavt nivå. økonomi for utslipp.

Den danske ambassadøren Einar Jensen og den finske ambassadøren Pekka Metso vil i fellesskap moderere webseminaret, som vil begynne med en hovedtale av Choi Yoon-jong, generaldirektør for Seoul Green Office i Seoul Metropolitan Government.

Den første økten på webinaret vil se på fornybare løsninger for å oppnå karbonnøytralitet i hav- og havindustrien, og den andre økten vil fokusere på den økonomiske begrunnelsen for økologi og den private sektorens rolle.

I den første økten vil Veronica Charlotte Haugan, direktør for innovasjonsprosjekter i NCE Maritime CleanTech, tale om “Green Shipping Through Cluster Collaboration.” Lee Jae-myung, professor og direktør for Hydrogen Ship Technology Center ved Pusan ​​National University, vil diskutere hvor godt forberedt Korea er på nullutslipp i marin sektor.

Foredragsholdere for den andre sesjonen inkluderer Malin Strand, Policy Strategist og Project Manager hos Fossil Free Sweden, som vil diskutere hvordan svenske selskaper i bransjer, inkludert stål og landbruk, planlegger for fossilfri konkurransekraft i offentlig-private partnerskap. Chung In-hee, bærekraftsekspert og rådgiver for LG Chem, vil dekke hvordan koreanske og svenske selskaper skalerer opp innovasjon for bærekraftig vekst, og Cheong Byung-ki, president for Center for Green Technology, vil snakke om planene for økologien. overgang fra perspektivet til den koreanske offentlige sektoren.

READ  Spill sjakk med kamerautstyr i denne norske kamerabutikken

“De nordiske landene har tatt hensyn til Koreas nylige ambisjon og betydelige investeringer for å komme videre på en grønnere vei inn i fremtiden,” sa ambassadør Metso, med henvisning til den koreanske regjeringens press for Green New Deal og Vision of Neutrality. Carbon 2050.

“Å implementere disse ambisjonene vil kreve store anstrengelser for å avkarbonisere energiproduksjon, transport, alle bransjesegmenter og forbruk. Som sådan vil denne hendelsen utforske hvordan kombinasjonen av teknologisk innovasjon og langsiktig dedikasjon kan endre banen og akselerere prosessen radikalt, ”la ambassadør Jensen til.

Arrangementet er gratis og åpent for publikum. Den blir streamet live på den offisielle nettsiden til Nordic Talks Korea torsdag kl 19. De som ønsker å delta og samhandle med høyttalerne via live chat kan forhåndsregistrere seg til arrangementet online via www.nordictalkskorea.com / ticket.

Arrangementet markerer den syvende utgaven av Nordic Talks Korea. De fire ambassadene lanserte serien i 2019 i samarbeid med Seoul Metropolitan Government for å øke bevisstheten om ulike globale spørsmål og utløse diskusjoner om løsninger på problemene verden står overfor.

Av Ock Hyun-ju (laeticia.ock@heraldcorp.com)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *