Norsk offshore sikkerhet slår ut visum for fysisk fare

Engineering and Technical Consulting Wise Group – tidligere LR Energy – har signert en strukturell avtale med Petroleumstilsynet (PSA), det norske marin olje- og gassvernorganet.

Avtalen vil gjøre det mulig for PSA å undersøke ulykker og hendelser over en toårsperiode, støtte de pågående forbedringene knyttet til sikkerhet og gi råd om risikoanalyse og beredskap, og med den hensikt å forlenge avtalen til 2024, sa Wise.

Som en påminnelse pekte PSA Norge i en rapport i oktober 2020 på økende maritime hendelser, Coronavirusinfeksjon kan ha ført til en økning i antall alvorlige tilfeller, og et rekordstort antall PSA-studier.

Formålet med å arbeide under avtalen med PSA Norge vil omfatte vurderinger for å bestemme risikoen for utenlandske arbeidstakere eller skade på miljøet, vurdering av beredskapsforhold og forskjellige studier for å redusere virkningen av en hendelse, sa Wise mandag. Inkluderer ny teknologi, brann- og eksplosjonsberegninger, sikkerhetssystemer eller evaluering av prosessløsninger.

Et team av eksperter fra Wise Group har jobbet med Ptil om prosjekter som fremhever risikonivået i petroleumsvirksomheten.

Wise siterte også en fersk studie fra Norsk statistikkbyrå (SSP) som akselererer investeringene i olje- og gassvirksomhet innen 2021, med en stimulans på 166,3 milliarder kroner (18,4 milliarder dollar) til petroleumsindustrien, forventet til 148,6 milliarder kroner innen 2020 .

VP for Vices Group Risikostyringskonsultering Robert Nyridi sa: “Ved å identifisere risiko tidlig og bevæpne eiendomsoperatører med vitale data og intelligens, hjelper PSA med å forhindre alvorlige helse- og sikkerhetsproblemer og katastrofale miljøkatastrofer fra å oppstå, og beskytter dermed miljøet og oljeindustrien hvert år. Hundrevis av tusenvis av ansatte i gassektoren. Dette er aldri viktigere enn det er i dag da operatører står overfor utfordringer knyttet til redusert arbeidskraft og Covit-19-restriksjoner. ”

READ  Rockstar har kjøpt Crack Down 2 Studios

Nairidi fortsatte: ”Vi er stolte av å fortsette vårt forhold til PSA, og med denne nylige avtalen har vi muligheten til å støtte dets sterke fokus på sikkerhet. Denne avtalen er et vitnesbyrd om tilliten og tilliten som Wise Group har bygget med myndighet, og bekrefter vår forpliktelse til å transformere den globale olje- og gassvirksomheten så effektivt og sikkert som mulig gjennom våre spesialiserte risikostyringstjenester. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *