Norske offiserer som arbeider med kommandostruktur, prosedyrer for brannvesenet

19. februar – Norge – Bysjef Dennis Lajoy og brannsjef Dennis Yates inspiserer standardene for det norske brannvesenets kommandosystem og prosedyrer med velgerne torsdag kveld.

Lajoy sa at han gikk gjennom byens arkiver på jakt etter dokumenter om hvorvidt frivillighetsavdelingen var en del av byen eller en egen organisasjon da den startet. Det han fant var ufullstendig og inneholdt mange hull.

De tidligste dokumentene han fant var fra 1829. De 14 reglene som er oppført i dokumentet, har ikke tilsyn med byen. Det neste dokumentet han fant inneholdt regler og forskrifter fra 1996, et annet som ble vedtatt i 2007.

Yates sa at de ansatte oppdaterer disse reglene og forskriftene og utvikler nye retningslinjer for praksis i avdelingen hans. En stor endring fra retningslinjene for 2007 var at brannsjefen ikke ble utnevnt og valgt, noe som ble godkjent av velgere på et bymøte.

I henhold til utkastet til ledelsesstruktur som Lajoy og Yates arbeidet med, utnevnes sjefministeren årlig av det valgte styret og rapporterer til bysjefen. Avdelingen vil ha en visepresident og opptil to assisterende styreleder, som tildeles stipend og tjenestegjør i en periode på tre år.

På et annet tidspunkt på komitémøtet gjennomgikk Tim Gill, regnskapsfører for Ryan Kerstein Ovelett i South Portland, 2020-revisjonen.

“Balansen i det offentlige fondet er veldig sunn og har økt de siste årene,” sa Gill.

Det er nesten 5 millioner i dette fondet. I 2016 var det mindre enn 3 millioner.

Skatteinntekter, hovedsakelig avgift, oversteg forventningene med mer enn 40340 000, og inntektene mellom landene var også over forventningene fordi deling av inntekter var høyere enn forventet. Utgiftene var også under budsjettet.

READ  Mistillit i Stockholm: - Vi trenger hjelp

Langsiktig gjeld økte ettersom byen utstedte en ny veibinding i 2020.

Blant andre virksomheter godkjente styret skjenkebevilling og en mobil vogn for å selge øl til Norsk Country Club. Det aksepterte også en $ 100-premie fra Paula og Kent Brusen for brannkommandobilen.

Velgerne aksepterte innsatsen på 7.287.380 fra Bedard-utgravningene for å gjenoppbygge Huntington Avenue. Petards var det laveste av de syv tilbudene, og steg til 6.396.920.

Lajoy kunngjorde at Norway Stream Crossing har mottatt et tilskudd til utvikling av offentlig infrastruktur på 5.000 til 85.000. Midlene vil bli brukt til å erstatte en påskrift på Morse Road.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *