Norske skiløpere i statsfinale etter 2. plass på 2. plass for kvinner UP | Nyheter, sport, jobber

Tre norske damelagmedlemmer for ski er kåret til All-UP Ski Team da valg ble kunngjort torsdag under UP Sky Final på Pine Mountain Resort. Fra venstre Brooke Pittinger, førstelag; Første lag KP Carey og Megan Pittinger er den søte søtnoten.

OPPREDNINGSBYRÅ – Norsk ungdomsskolens jenteskilag ble nummer to i UP-skifinalen på Pine Mountain Resort, og slo Marquette med to poeng totalt.

Norge og Marquette utliknet hver med 21 poeng i torsdagens storslalåm-arrangement. Samlet opp De røde slo Norge med to poeng for å fange mesterskapet i Slalom-arrangementet.

Houghton ble nummer tre totalt.

Norge ble arrangert av KP Carey og Brooke Pittinger. Juniorene ble henholdsvis første og andre i henholdsvis slalåmen og andre og tredje i storslalåm.

Nykommeren Megan Pittinger ble nummer seks i storslalåmen og 11. i slalåmen. Sophomore Maria Fornetti returnerte niende i slalåmen og 12. i storslalåmen. Nykommer Finley Lutz endte på 10. plass i storslalåmen.

Norsk ski-lagkamerat Jake skal konkurrere i UP-finalen på Pine Mountain Resort torsdag. Før han ble senior, var han det andre laget All-Ubi-utvalget denne sesongen.

“Vi utfordret virkelig Marquette i dag.” Det sa Norges hovedtrener John Pittinger. “De har vunnet del 1-mesterskap i de siste fem årene. Vi var 12 prosent på et sekund fra totalt to poeng å kombinere. Det var et tett løp.”

De norske kvinnene leder til divisjon 2 MHSAA-statsfinalen mandag på Boyne Highlands Resort i Harbor Springs.

“Vi kan ikke si nok om ytelsen til KP og Brooke.” Trener Pittinger sa. “Dette er det tredje spillet de har tatt 1-2 plasser denne sesongen. Men det er et lagarrangement, og du kan ikke gjøre det bedre uten fire solide avslutninger. Megan, Maria og Finley scoret hvert viktige poeng for laget. Tok,” Han la til.

READ  Biden Tipping State Wisconsin - VG

På guttesiden tok et par 4. foran Sr. Jake og et par Max Mayol 17. plass. Med bare to gutter på listen scoret ikke det norske laget på noe møte gjennom sesongen.

“Det var flott å se Jake slippe fire solide løp i det siste løpet av videregående karriere. Han har vært en enestående utøver i fire år, inkludert å være All-UP-førstelagsvalget i forrige sesong.” Sa Pittinger.

Tre U.P. denne sesongen. Damelagene er fulle av talent,

“Det var 12 forskjellige kvinner som endte minst en gang blant de fem beste denne sesongen, noe som viser hvor konkurransedyktig det hadde vært.

OPP Kvinner lagresultater:

Marquette – 21 (Slalom), 21 (GS) – Totalt 42 poeng

Norge – 23 (slalåm), 21 (GS) – 44 poeng totalt

Houghton – 35 (Slalom), 37 (GS) – Totalt 72 poeng

Guttelagsresultater:

Marquette – 16 (slalom), 18 (GS) – totalt 34 poeng

Houghton – 39 (slalåm), 30 (GS) – totalt 69 poeng

Ironwood – 44 (Slalom), 43 (GS) – 87 poeng totalt

Dagens viktige nyheter og mange flere i innboksen din

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *