Prins Philip, hertug av Edinburgh, ble innlagt på sykehus

D.Han ble innlagt på sykehus etter å ha blitt innlagt i hertugen av Edinburgh onsdag kveld etter en kortvarig sykdom.

Duke, 100, ble innlagt på King Edward VII Hospital i London tirsdag kveld i juni og sies å være “i godt humør”.

Hans godkjennelse var “et føre-var-tiltak” etter råd fra en palasslege.

Duke ble kjørt til sykehuset med bil og gikk uten hjelp. Dette er ikke en nødtillatelse. En palasskilde bekreftet at den ikke var i slekt med Govt og sa at det å bo på sykehuset var “absolutt en forholdsregel”.

Kilden sa at Duke var “syk i kort tid og en lege ble tilkalt.”

En innsider la til: “Uttrykket legene brukte var” veldig forsiktig “. Du kan selvsagt aldri være for forsiktig når pasienter er Dukes alder.”

Dronning Windsor Castle har vært isolert de siste 12 månedene, mest av seg selv.

Boris Johnson ledet landet i å sende gratulasjoner til hertugen med hans raske utvinning.

En talsmann nr. 10 sa: “Statsministeren sender gratulasjoner til hertugen av Edinburgh fordi han hviler noen dager på sykehuset.”

Prins Charles og hertuginnen av Cornwall, som fortsetter sine første statlige plikter i år, møtte frivillige som deltok i medisinske vaksinasjonsforsøk i Birmingham på onsdag.

Dronningen og hertugen mottok sin koronavirusvaksine 9. januar fra en hjemmelege i Windsor Castle da de la bakhold på “HMS-boblen” med et lite mannskap.

Dukes helseproblemer i mange år

Prins Philip ble behandlet for en blokkert kranspulsår ved Popworth Hospital i Cambridgeshire i desember 2011, og led i juni 2012 av en rekke plager, inkludert blæreinfeksjon som tvang ham til å savne dronningens jubileumsfeiring.

READ  Pierce Morgan beskytter GMB-filmen fra å beklage 'halvdelene'

Til slutt var han inne Sykehuset var i desember 2019Da han tilbrakte fire netter på King Edward Hospital ble behandlet for en “eksisterende tilstand”. På julaften ble han ført til Sandringham for å tilbringe jul sammen med dronningen.

Før det tilbrakte han ti dager på sykehus etter hofteutskiftning.

I juni 2016 trakk han seg fra Jyllands krigs årlige begivenhet, med henvisning til en mindre sykdom, som fulgte kort tid etter at han trakk seg fra offentlig tjeneste i 2017.

I juni 2017 ble Duke innlagt på sykehus med sykdom. Som et forholdsregler etter råd fra en lege tilbrakte han to netter på King Edward VII Hospital, dvs. han åpnet parlamentet og Royal Ascot.

Prins Charles fulgte med dronningen i stedet for sin far Statlig åpning av parlamentet – Han har savnet denne muligheten for 11. gang siden 1956.

Duke ble operert i underlivet i juni 2013, og da han var 93 begynte han å bruke høreapparater innen 2014.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *