Pro-Trump advokat Lynn Wood sverger til at Mike Pence er en ‘forræder’

Lynn Wood, en advokat og konspirasjonsteoretiker for Trump, sverget at Mike Pence var en “forræder” for sin rolle i å sikre Joe Bidens valgseier, og han bekreftet tidligere utstryk om den tidligere visepresidenten.

Woods kommentarer ble arkivert i US District Court i Eastern District of New York på tirsdag, der Wood sa “det er troverdige bevis som støtter det faktum at jeg beskrev tidligere visepresident Pence som en forræder.” Lov og kriminalitet Kunngjort.

Mr. Wood, på det eksplisitte notatet Et Twitter-innlegg I den ba han om at Pence ble “hengt” for “forræderi” og sa at han hadde “sendt varslingsbevis til USAs hemmelige tjeneste angående tidligere visepresident Mike Pence og andre topp regjeringsansatte.”

Wood, som nylig støttet Donald Trumps påstander om at presidentvalget var “stjålet”, svarte på MSNBC-presentatøren Joy Reids forsøk på å fjerne ham fra ærekrenkelsen før 2018.

Trump-supporter Roslyn La Liberte, MSNBC-vert MS, kommenterte kommentarer på sosiale medier om La Libert i 2018. Be om.

I følge Lov og kriminalitet, Wood, som er lisensiert som advokat i Georgia, fikk lov til å representere La La Libert i staten New York fra sak til sak.

Reed argumenterte for at Wood skulle fjernes “for å beskytte loven og allmennhetens tillit til den”, etter advokatens forsøk på å styrte valget i 2020 gjennom rettslige skritt og konspirasjoner delt på sosiale medier.

Tilhengere av Trump, som angrep Capitol den dagen, tok tilflukt i en pøbel av tidligere visepresidenter og medlemmer av kongressen og sang “Hang Mike Pence.”

Wood meldte seg for retten tirsdag og sa: “Hvis denne domstolen ønsker det, er jeg forberedt på å arkivere bevisene med betydelig bevis på valgsvindel.

“Jeg gjør det ikke på dette tidspunktet fordi jeg ikke tror disse spørsmålene er relevante for den nåværende bevegelsen. Jeg tror det ikke er noe annet enn et forsøk på å sverte mitt rykte og forstyrre saksøkerens konstitusjonelle rett,” la advokaten til.

Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *