PSA godkjenner menneskedrevne delsystemer utenfor Norge

Maritimt personale

OSLO, Norge – Petroleumstilsynet (PSA) godkjenner humanitære operasjoner innen 2021 av Technip Norge og Subsy7 Norge.

Byggeavtaler signert av Ecuador med begge entreprenører, og gjennom en bassengordning kan Casco og War Energy også utarbeide byggekontrakter.

Når det gjelder Wor Energy, gjelder dette selskapets Boulder- og Ringhorn-avdelinger i Nordsjøen, og Goliatavdelingene i foreldresjøen.

Technip FMC, morselskapet til Technip Norge, kan bruke DSV-er til sine kampanjer, inkludert Deep Arctic og Deep Explorer og Light Diving Craft (LTC) SeaHinder.

Subsy 7 DSV kan bruke Seven Falcon og Seven Atlantic Diving Support Ships og LTC Seven Spray.

Samtykke inkluderer planlagte aktiviteter og uspesifiserte drifts- og prosjektoppgaver som ikke er påkrevd, og er relatert til operatørens utvinningstillatelser og rørledningssystemer, inkludert norske jurisdiksjonsrørledninger på utenlandske sokkler.

Strukturkontrakter inkluderer også reparasjonsberedskap for undervannsinstallasjoner og rørleggerarbeid. PSA understreker imidlertid tidlig varsling i nødstilfeller som krever operasjoner under vann for mennesker.

Acre PP har signert en avtale med Subsy 7 om å operere mennesker under vann ved hjelp av syv Falcon og syv dykkestøtter.

16.02.2021

READ  Norge, Island, Liechtenstein Polen avbryter tilskudd til 'LGPT-fri sone'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *