Puls og alder – FasterSkier.com

Stephen Seiler, professor ved Adger University i Kristiansand, Norge, spesialiserer seg i treningsvitenskap. (Foto: Adger University)

Er du en godt trent utholdenhetsutøver? Kjenner du hvilepulsen din, maksimal puls, gjennomsnittlig ukentlig treningstid og, hardt her, alder? Hvis du leser dette nettstedet, er svaret klokka fire sannsynligvis “ja.”

Hvis du har et øyeblikk til overs, vil Stephen Seiler din hjelp. Seiler er mangeårig professor i idrettsvitenskap, for tiden ved Adger University i Kristiansand, Norge. Vi har snakket med ham for siden før om trening og intensitet.

Seiler leter for tiden etter svar på dette spørreskjemaet. Hva sier på Twitter, “Jeg vedder på at de fleste av dere kan fullføre det på mindre enn den tiden det tar hjertet å slå 60 ganger.”

Et raskt matematisk notat, et av spørsmålene, selv om det er spesifikt for løpere (for å være rettferdig, til og med noen ivrige skiløpere kan identifisere deres viktigste treningsaktivitet som løping), spør om det beste tempoet du kan opprettholde i seks minutters løp, som indikerer på sekunder. per kilometer. Hvis du er en amerikansk leser og kjenner tempoet ditt i de vanligste minuttene per kilometer, bør du: (1) konvertere alt til sekunder, og deretter (2) multiplisere tallet med 0,6214 for å få den hastigheten på sekunder. per kilometer.

Til slutt et kjønnsspesifikt notat: Seiler skriver på Twitter: “VENNLIGST få flere kvinner til å fullføre denne undersøkelsen! 98% menn så langt med 100 svar snart. Jeg ønsker å samle inn data som betjener mannlige og kvinnelige idrettsutøvere, men jeg kan bare ikke oppnå noen form for balanse mellom menn og kvinner i dataene. ”Kvinnelige idrettsutøvere, vær oppmerksom.

Igjen, undersøkelsen Den finner du her.

READ  Estland utvider innreisebegrensninger for reisende fra EU og Schengen-land til 14. februar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *