REC-teamet hevder at silisium har det laveste karbonavtrykket

REC Solar, et tidligere datterselskap av Elchem ​​Solar og REC Group, har krevd et karbonavtrykk på 11,2 kg CO2-ekvivalent per kilo silisium.

Liten polysilisiumprodusent REC Solar Norge har krevd et karbonavtrykk på 11,2 kg CO2-ekvivalent per kg silisium, som er verifisert av EPD Norge og utstedt miljøprodukt kunngjøringer (EPDer) for multikrystallinske silisiummoduler produsert av Solar Quality Silicon og REC.

REC Solar Norway, et tidligere datterselskap av Elchem ​​Solar og REC Group, sies å ha en årlig produksjonskapasitet på over 8000 MT, som er omtrent 2,5 gigawatt PV-blokkproduksjon.

Selskapet bruker en spesifikk metallurgisk raffineringsmetode for å produsere polysilisium, som sies å redusere energiforbruket med 75% sammenlignet med Siemens-prosessen. Den ‘modifiserte’ Siemens-prosessen reduserer materialsvinn og forbedret energiforbruk, mens FBR-teknologien med flytende sengovn (FBR) ytterligere reduserer energibruken i den modifiserte Siemens-prosessen.

RECs EPDer er utviklet i samsvar med Product Type Rules (NPCR 029 – v1.1) administrert av EPD Norge og er basert på en livssyklusanalyse (LCA), som utføres i samsvar med relevante ISO-standarder og retningslinjer. Til REC-teamet.

Samlet hevder REC-konsernet at polysilisium har minst klimapåvirkning på hvilken som helst produksjon av silisium av solkvalitet.

READ  Hundki når strategisk partnerskap med Space Science and Technology Institute (Shenzhen)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *