Reisebrev fra Berkeley, del tre

Kristine fikk plutselig en travel skolehverdag, og løste dette med å reise til Las Vegas! Les de tidligere utvekslingsinnleggene her!

”Hei! Jeg føler meg endelig som en komplett person igjen. Har nemlig fått kredittkortene mine i posten slik at jeg har fått kjøpt meg en Iphone 6. I det forrige brevet nevnte jeg at jeg ikke var mobilavhengig lenger, men det er jeg altså blitt igjen. Vi har det ganske travelt på skolen nå for tiden, med mange innleveringer og quizzer, pluss vi skal snart ha vår første eksamen. Her nede gjelder alle innleveringene og quizzene vi tar på karakteren vår, så vi må faktisk prøve å gjøre det bra. Jeg trives bedre med ordningen på HiB, der alt bare blir godkjent. Kan liksom drøye lesingen helt til eksamensperioden. Siden vi har såpass mye å gjøre på skolen framover fant vi ut at det var en glimrende ide å flykte til Las Vegas.

Hotellet vårt! Foto: privat
Hotellet vårt! Foto: privat

Las Vegas har vært helt supert! Vi leide bil, noe som er veldig rimelig her nede. Jeg må faktisk si at jeg foretrekker en kjøretur på ti timer kontra en kort flytur. Jeg kan liksom bare glane ut vinduet, høre på musikk og late som jeg er med i en musikkvideo, som er noe av det kjekkeste jeg vet. Flaks for meg så var det litt vanskelig å få til musikkanlegget i bilen, som førte til at jeg fikk sitte i forsetet og være DJ Kizza hele turen (bort og hjem). Jeg slapp å kjøre siden jeg var DJ… Og fordi jeg sa at vi mest sannsynlig kom til å kræsje hvis de lot meg overta rattet.

Hotellet booket vi gjennom Hotwire. Greia der er at du får kjempebillige hotell, men du får ikke vite hvordan de ser ut før du er der. Det var heldigvis veldig fint. Den første kvelden i Vegas gikk vi bare rundt og så på byen, det var skikkelig stilig der når det ble mørkt. Vi merket fort at det var en fordel å være jente, vi slapp å betale inngang på utestedene og det skulle ikke mer til enn å si ”Hello, I’m from Norway” så fikk vi gratis drikke også.

 

Den andre kvelden var vi på et show som het ”Aussie Hunks”. For deg som har sett ”Magic Mike” så har du en viss peiling på hva det går i. Det var åtte ganske flotte menn som skulle ha et danseshow for oss og en gjeng med desperate, overvektige amerikanere i førti-, femti- og sekstiårskrisen(de var seriøst helt gale). Jeg vet ikke om dere husker hvordan det var å ha seksualundervisning på skolen som 11-åring? Du ble litt sjokkert, flau og overdrevent fnisete? Vel, det var meg gjennom hele det showet.

Oss og Guetta! Foto: privat
Oss og Guetta! Foto: privat

Den siste dagen var vi på Pool Party og det var så gøy! Køen inn til festen var seriøst milevis lang. Flaks for oss vant Fredrik 100 dollar på et casino dagen før, så vi betalte vakten og gikk forbi hele køen (så verdt det). Jeg og Mariell møtte en veldig hyggelig dame i dokøen som lignet veldig en såkalt ”Hollywood-frue”. Takket være henne kom vi oss inn på VIPen der David Guetta spilte! Inne på VIP-området var det enda et VIP-området som så ut som en liten boksering, der hadde vi ikke tilgang… Men hver gang han ene vakten forsvant løp vi opp dit. Vakten var utrolig tålmodig, for selv om han viste oss ut fra det bokseringområdet sikkert ti ganger, ble han aldri sur. Den snille Hollywood-fruen som vi ble veldig god venn med, ga meg en søt skilpaddering som var datteren sin. Hun mente jeg trengte mer lykke enn datteren, siden det var en lykkering (har fremdeles ikke funnet ut om det var en positiv ting eller ikke). Selv om jeg ikke ble gift i Vegas, reiste jeg hvert fall hjem med en ny, gratis ring.

 

En helg i Vegas tok på, så vi var en sliten gjeng som reiste hjem på søndag. Jeg kunne ikke sove heller siden jeg tok DJ-jobben min veldig seriøst. Ved det siste stoppet på hjemturen var det to trær som var tett oppi hverandre, der det var sikkert tusen fugler! Og alle sang i nebbene på hverandre. Da de andre kjøpte snacks løp jeg selvfølgelig bort dit. Jeg stod midt under treet for å filme de nydelige fuglene, det var et idyllisk øyeblikk. Helt til de begynte å bombardere meg med bæsj. De traff meg bare to ganger så jeg overlevde.

Vegas har vært veldig gøy og jeg må nok leve på det de neste to ukene, siden skolearbeid er det eneste som står på timeplanen. Vi snakkes! ”

Author: Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!

Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!