Robbins Brand vil fortsette under Global TBM

Hjemmelås

Global TBM, nylig opprettet av bransjeveteranen Lok Home, har kunngjort sitt nylige kjøp av alle eiendeler Robins Corporation. Selskapet vil operere på vegne av Robbins og med Home som konsernsjef. Oppkjøpet vil resultere i en jevn overgang til en rekke pågående prosjekter over hele verden, ettersom Robbins fornyer sitt engasjement for service, underjordisk utstyr av høy kvalitet og den førsteklasses støtten hans kunder har forventet. For en kort melding fra Lok Home, Se videoen her.

/ **** Kunngjøringer **** /

Home sa at selskapet har en lys fremtid som et resultat av denne avtalen. “Vi starter det nye året med en respektabel etterspørsel etter anmodninger,” bemerket han. “I 2021 og utover kan kundene våre stole på at Rubens vil levere maskiner av høy kvalitet og teknisk overlegne maskiner til ekstremt utfordrende prosjekter,” sa Home. “Dette er hvor Rubens virkelig skiller seg ut.”

Home sa videre at Robbins vil starte 2021 uten betydelig bank- eller bedriftsgjeld. Han fortsatte: “Vi har mange prosjekter som vi gleder oss til.” “Robbins tilbyr for øyeblikket crossover-maskiner og TBM-er utstyrt for å møte utfordrende geologiske forhold i mange land, inkludert USA, Norge, India, Kina og Canada.” Selskapets Tanker and Small Drilling Machines divisjon vil også fortsette å levere utstyr over hele verden.

Home understreket at Robbins alltid har fokusert på å bygge de beste og kraftigste maskinene. Han lovet at de ville fortsette å gjøre det. “Vi har fortsatt et sterkt ingeniørteam på plass og planlegger å fortsette våre mange bidrag til bransjen, inkludert International Tunnel Association (ITA) og dets tilknyttede medlemsorganisasjoner. Vi er glade for å være en del av dette samfunnet og denne bransjen,” la Home til .

READ  Norge planlegger å gi arktiske boretillatelser i andre kvartal, sier ministeren, Energy News, ET EnergyWorld

Selskapet forventer å fortsette spennende nyutviklinger, inkludert en ikke-sirkulær bergboringsrigg som snart vil bli avslørt. Rubens er fortsatt fokusert på kreativitet og innovasjon for å løse bransjens største utfordringer.

Robins er en av verdens ledende utviklere og produsenter av avanserte underjordiske anleggsmaskiner. Robbins har hovedkontor i Solon, Ohio, og er et omfattende forsyningsselskap som tilbyr tilpassede tunnelboremaskiner, transportbånd, kuttere og mer, pluss kunnskapsrik og teknisk support feltpersonell. Selskapet har vært en aktiv deltaker i bransjen og en innovatør i nesten 70 år.

RELATERT: Robbins ‘Main Beam fullfører Ohio River Tunnel i Louisville

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *