Ryktene fra Liverpool på WhatsApp er urettferdige i Jurgen Globe

J ஜூ rgen Klopp er ikke hans Liverpool-manager, han stiller spørsmålstegn ved fremtiden sin foran et europeisk spill.

Ifølge Rafael Benitez ble dette et veldig kjent fenomen da han fortsatte å låse hornene hos eierne Tom Hicks og George Gillette i løpet av de siste stadiene av hans regjeringstid.

Roy Hodgsons periode har vært gjenstand for mye kontrovers ettersom Europa League-lagets nåværende problemer med de røde har blitt fremhevet.

Brendan Rodgers vekket oppmerksomhet på sidelinjen under en av sine verste Champions League-kampanjer, og akselererte starten på slutten av sin tid på hotseat.

Globe befant seg i en annen situasjon mandagKylling må ta tak i disse spekulasjonenePå en eller annen måte gikk han fra Anfield.

Dette var ryktene som hadde sirkulert på Merseyside og utover hele helgen, utløst av et vakuum igjen. De tapte 3-1 på Leicester City lørdag.

Globe sa at han gjorde en WhatsApp-nyhetsrunde og gikk en kort pause. En annen sa at han aldri ville komme tilbake. Et vilt rykte spredte seg om at han hadde fått sparken. Det kom også et krav Alison Becker og Andy Robertson var på banen i garderoben På King Power Stadium og måtte skilles.

Advarsel bjelle Liverpool Tilhengerne samlet seg. Et banner som kunngjorde “J ர்க rgen Globe YNWA” ble heist over gjerdet bak The File i Anfield, mens fansregnskap uttrykte sin hengivenhet for tyskerne på Valentinsdag.

Reds-sjefen dro til trening ved lunsjtid mandag og deltok på pressekonferansen sin foran Champions League-runden i kveld. 16 uavgjort med Leipzig.

READ  Celtic: Hva med de skotske mestrene nå etter Dubai-kontroversen?

Likevel adresserte Klopp senere påstandene Med en blanding av forvirring og motstand.

Sannheten blir fortalt, enhver troverdighet som er gitt, er et bakvaskelse mot Reds-sjefen. Aldri før hadde han vist noen likhet med å trekke seg ut av en kamp.

Ja, den følelsesmessige tilstanden til morens og Klopps nylige død for å delta på begravelsen i Tyskland ble tatt i betraktning.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Men bare fordi allmennheten er klar over de ødeleggende nyhetene denne uken alene, betyr ikke det at Reds-sjefen og hans familie allerede har å takle situasjonen.

Da Globe lurte på hvordan han skiller arbeid og privatliv, sa han: “Jeg kan skille og slå av ting.” “Jeg bærer ikke ting.”

Bagasjen Liverpool nå bærer er viktig, ettersom de bare har vunnet tre av sine siste 12 kamper for å motivere Reds-sjefen til å realistisk kalle Reds-sjefen tid for tittelforsvaret og i stedet fokusere på de fire beste.

I kveld vil de røde kunne tilby en velkommen avvik fra innenlandske bekymringer når de går til RPG for Champions League-kampanjen. De startet igjen i 16. kvartal runde mot Leipzig.

På grunn av koronavirusrestriksjoner i Tyskland, er den nominelle Ewe Call flyttet til Puskas Arena i Budapest.

Hvis de har Leipzig-form – de har slått semifinalistene forrige sesong, er andre i Bundesliga og har vunnet sine fire siste kamper – er historien i Liverpools favør.

De har slått den tyske opposisjonen mange ganger mer enn de har gjort i Europa og har ikke mistet noe på de 10 siste etappene mot Bundesliga-siden, sist med en samlet 3-1-seier over Bayern München på dette tidspunktet. To år siden.

Dette er ikke første gang Julian Knucklesman er i rivalisering med Liverpools tredje nye europeiske motstandere denne sesongen, etter Leipzig – etter Atlanta og FC Midfield.

33-åringen er den modige sjefen til et Hoffenheim-lag som sendte Packing totalt 6-3 i kvalifiseringsspillet i Champions League-finalen 2017.

Knucklesman modnet og hjalp Leipzig til å bli nummer tre i Bundesliga i fjor, og denne gangen fjernet Manchester United fra gruppespillet.

“Julian er et ekstraordinært talent,” sa Klopp. “Han er fortsatt ung, og han beviser fortsatt alt du kan bevise som leder.

“Han ser talentfull ut, ny, men veldig erfaren og seriøs, og har en annen profil på lagene sine og måten de spiller på.

“I fremtiden, når vi alle blir eldre, vil han bli enda bedre. Selvfølgelig vil jeg slå ham, men jeg vil holde øye med livet hans.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *