San Jose bakgård ble besøkt av en mystisk skapning

Kjære John: Vi har matet feil katt i omtrent to år. Jeg matet henne på terrassen under et lite “telt” med A-ramme, hvis jeg ønsket det, til hun ble vennlig nok til å spise hjemme.

Det er en dør for litt komfort under teltet. Mens vi matet ute hadde vi andre katter, samt en vaskebjørn og en opossum som spiste resten av maten hennes. Da hun begynte å spise inne, forsvant problemet.

Den lille melkeskålen hans ligger imidlertid fortsatt på terrassen. Hun sitter vanligvis under teltet og drikker halen som stikker bak på teltet. Det er så nydelig.

I forrige uke slo jeg på lyset på verandaen og så en hale hengende fra baksiden av teltet, men det var ikke settet. Da jeg tente lyset, løp et lite dyr ut foran og svingte til venstre mot hagen og venstre gjerde.

Dette dyret var mørkebrunt med kort hår og en kattelignende hale, men i motsetning til en katt hadde den korte ben og var mindre enn en liten katt. Det jeg var nysgjerrig på var at når den løp, var halen, som var furry, flat på terrassen. Og den hadde et muselignende hode med små øyne. Jeg tror det gikk om og om igjen gjerdet.

Jeg så på nettet etter pattedyr i California, ingenting som det. Vet du noe om hvordan det ville være? Kunne dette ha vært den største takrotten?

Art Giorgos, San Jose

Kjære kunst: Vi vil aldri vite hvilket dyr dette er, så vi kan bare håndtere mulighetene og sannsynlighetene. La oss starte med musen først.

READ  Britney Spears-dokumentaren vil inneholde en serie filmer

Takrotter er svarte med hvit mage, omtrent 8 tommer lange med en 7 til 10 tommers hale. Norske rotter er brune og opptil 10 inches lange, men har en kort hale. Problemet med at den besøkende er mus, er at mus ikke har pelsete haler.

Et ungt opus. (Getty Images)

En annen mulighet er et ungt opium. De har gnagerlignende hoder og er mørkere i fargen når de er unge. De har små ører og korte ben, men akk, halene er hårete enn pels.

Sist på listen over mistenkte er et langskudd – en elverotter. En fullvoksen elverotter kan måle omtrent 2 meter lang, inkludert halen, som er dekket med pels, tykk ved foten og tapper ned. Yngre oter som starter på egenhånd er litt mindre enn eldre.

Selv om oter er akvatiske skapninger, kommer de ofte til land fra elv til bekk og på jakt etter mat.

Av de tre mistenkte satte jeg opium øverst på listen. Lesere, hva er tankene dine?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *