Skiskyting, Stina Nilsson | Når du googler Stina Nilsson, er en av de første tingene som kommer opp “partneren”:

Men den svenske skiskytterprofilen, som nylig byttet spill fra langrenn, vil holde den personlig.

27-åringen har bare løpt to løp siden den svenske sprintstjernen Stina Nilsson valgte å fokusere på skiskyting i stedet for langrenn i mars 2020.

Nilsson begynte sin skiskytterkarriere med 11. plass i Sprint ved sesongpremieren og 27. kortdistanse i november, men har ikke blitt sett på banen siden.

– Jeg føler ikke noe gnist for langrenn, drømmen min er å være en fullverdig skiskytter, sier Nilson til Swedish Express-spillet.

Nilsson, som bare har spilt to løp i Sverige, deltok ikke i verdenscupen, som startet i november.

– Jeg vil gi deg en date, men det kan jeg dessverre ikke, svarer Nilsson på spørsmålene om når han skal til sitt første løp i verdenscupen.

Hvis Nilsson får gå denne sesongen, kan hun ikke svare helt sikkert. Resultatet er ikke bare for ham selv.

– Du så hvordan de andre kvinnene gikk, og sa ikke bare “Bank, bank, nå er det min tur”. Men svaret på spørsmålet er at når landslagsledelsen mener jeg er klar og fortjener det, vil jeg løpe i verdensmesterskapet.

Nå er situasjonen slik at den svenske kvinnen bare kan se lagkameratene gå til Sverige på skjermen.

– Jeg synes det er flott å se dem på TV, men nå er jeg ikke klar for det. Jeg må bedre forstå posisjonen, det er der jeg bruker mye tid.

Personlig om personvern

Med en verdensomspennende seniordeltakelse i langrenn siden 2015, har Nilsson vunnet gull både i verdenscupen og vinter-OL. Seieren har vakt stor oppmerksomhet for 27-åringen.

READ  Vårt syn på stjernehimmelen er enda bedre

Nilsson er ikke lenger overrasket over at folk er interessert i henne og hennes personlige liv. Nilsson sier at selv om han var en offentlig person, var det å bevare det meste av sitt personlige liv for seg selv et bevisst valg.

– Jeg er en person med mye integritet. Jeg snakker om det jeg vil snakke om. De som kjenner meg vet umiddelbart når et spørsmål kommer opp, jeg tror jeg har overskredet grensen, og da kan jeg slå tilbake. Eller i det minste kan jeg føle det slik. Jeg vil holde privatlivet mitt privat, sier han.

Når du googler på Google Steina Nilsson, er det første som kommer opp i tankene “partneren”, noe biotlet ikke er overrasket over.

– Sannsynligvis er dette for allmennheten. Folk er veldig nysgjerrige på ting som dette. Nå har jeg ingen partner, men jeg vil ikke snakke om det uansett.

Nilsson ønsket heller ikke å snakke mye om sin egen økonomi. Det er et spill hun er kjent for, og det hun vil snakke om.

I følge de siste regnskapene har Stina Nilsson Sky AS en eierandel på 7,1 millioner svenske kroner. I følge Stina Nilsson hjelper mor Karin henne med selskapet og holder kontakten med sponsorer. Ikke minst styrer han økonomien.

– Det er helt uvurderlig. Jeg vet ikke hvor mye penger jeg har. Selvfølgelig kan jeg gå og sjekke en konto, men de er bare tall for meg. Jeg bryr meg ikke om tall. Hvis jeg har nok penger til å kjøpe mat for en dag, er jeg lykkelig. Jeg har ingen interesse for hva som er i den kontoen.

READ  Har klare regler: - Det er pinlig

Har spilt tre av de elleve verdenscuprundene. Neste runde finner sted fra 17. til 20. desember i Hochfilson.

Finalerunden i verdensmesterskapet i skiskyting finner sted i Holmenkollen fra 18. til 21. mars.

Reklame

Elektrisk støt: Spotpris 29,99 –re – Fast pris 4,90 re

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *