Svenske IKT-eksperter leverer visualiseringsteknologi til norske vitenskapssentre BluLoop

En interaktiv visualiseringstabell utviklet av Interactive Institute Swedish ICT, CMIV og Visualiserings Center C i Norcoping er installert på ni regionale vitenskapssentre i Norge.

Insight Explorer-tabellen lar besøkende utforske 3D-skannede virtuelle objekter ved hjelp av teknologi som CD- og microSD-skannere i museer, vitenskapssentre og andre utdanningsmiljøer.

Bordene blir satt opp som en del av et forsøk fra den norske regjeringen på å engasjere unge mennesker i vitenskap og teknologi. Landets regionale vitenskapssentre tiltrekker seg mer enn en million besøkende i året, som alle nå kan utforske ekte 3D-data relatert til en rekke emner, inkludert menneskelig anatomi og teknisk design.

Visualiseringstabeller er gitt som en komplett løsning og kan kontinuerlig oppdateres med nytt innhold. Thomas RydellKonsernsjefen for det svenske selskapet InterSpectral, som produserer og selger Insight Explorer, kommenterte: “Dette er den største distribusjonen av Insight Explorer så langt, og godkjenningen av Insight Explorer bekrefter for oss at innovative pedagogiske produkter er veldig etterspurt og fantastiske. ”

“Vi valgte Insight Explorer-timeplanen fordi den fokuserer på helsen til skoleprogrammene våre,” sa Khair Endre Kart, direktør for Inspire Science Center i Surfborg, Norge. Insight Explorer vil berike utvalget vårt, og nå vil våre besøkende kunne utforske det menneskelige anatomiske området som tidligere bare var tilgjengelig innen helse og forskning. ”

READ  Aborto: A las pocas horas de la votación en el Senado, ¿cuál será la acción de seguridad en el Congreso?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *