Tesla presenterer strålende testprogram for overbelastede kompressorer i Norge

Med alle elektriske biler på vei opp, har jakten på ladeseter blitt veldig utfordrende, spesielt blant de som reiser på toppdager. Dette problemet er spesielt merkbart i områder som Norge og Sverige, der sjåfører kanskje må betale høyere priser på lange turer, spesielt ettersom vinteren fryser ned temperaturområdet.

Tesla-eiere i Sverige og Norge er mer heldige enn andre EV-eiere på grunn av kompressornettverket, som tilbyr en stabil, hurtigladeløsning for lengre turer. Sandwold Roland, senior kommunikasjonssjef for elbilprodusenten i Norge, bemerket at Supercharger-nettverket eier det meste av sitt eget område. For eksempel, selv i topptider som sommeren 2020, fikk 98,3% av Tesla-eierne i Norge tilgang til en kompressor innen 10 minutter etter ankomst til ladestasjonen.

Disse tallene kan forbedres ytterligere. Derfor har Tesla innført en slags testkjøring i Norge og Sverige ved å redusere kompressorprisen med 50% på få dager. Det tar sikte på å oppmuntre eiere til å reise utenfor toppdager. “Testing er en del av et større prosjekt som utforsker hvordan priser kan brukes til å oppmuntre kundene våre til å utnytte kompressorkapasiteten best mulig. Norge og Sverige er de første markedene i Europa som blir testet på denne måten, ”sa Roland i en uttalelse. TV2.no.

Med denne planen i tankene vil alle kompressorer i Norge ha 50% prisavslag de neste tre søndagene: 20. februar, 27. februar og 6. mars 2021. Denne satsen blir redusert til ca 1,29 kroner per kilowatt med rabatt. Tesla-eiere som reiser i disse dager, bør se reduserte priser for kompressorer i bilens infotainment-system.

Tesla har allerede et ganske sterkt nettverk av kompressorer, og med fremveksten av V3-stasjonene som produserer 250 kW, er ladestopp relativt praktiske. Da Teslas flåte vokser med billigere biler som Model 3 og Model Y og den kommende kompakte bilen for Europa og Kina, blir behovet for flere kompressorer betydelig. Heldigvis planlegger Tesla å utvide kompressornettverket i år. Bare i Norge har E.V. Det sies at produsenten planlegger å åpne mer enn 30 nye kompressorstasjoner i år, en betydelig økning fra de 72 stasjonene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Kontakt oss gjerne for nyhetstips. Send en melding [email protected] Gi oss et hode.

READ  Investor hjelper Centrica med å øke fornybar tilstedeværelse i Finland og Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *