Texas vinterstorm blir beskrevet i Norge som ‘Texas’ eller Crazy

Vinter, gå bort. Hele dette snøfallet har vært et komplett mareritt. Ingen makt. Ingen vann. Lukten av ikke å regne på en dag eller to. Ikke kald Moder Natur, ikke kald. Imidlertid, hvis Texas var i Norge, ville denne vinterstormen bli referert til som “Texas” eller sinnssyk. Jeg mener, vi er litt nøtter i Texas, men tar de helt feil når de bruker Texas sinnsykt som slang?

Ta det som du vil, men ved å si “Texas” i Norge betyr det gal. Texas månedlig Skrev dette som en helhet. Artikkelen nevner at “Texas” er norsk slang for “gal” eller “vill”. Så i Norge refererer “det spillet er Texas” ikke til Texas-OU-helgen eller “dette vinterværet Texas” under den statlige utstillingen.

Men burde vi, texanerne, bli fornærmet av dette? Jeg tror ikke det. Vi gjør noen “sprø” ting som noen synes er sprø, men det er normalt for oss. Jeg kom på noen skudd som noen mennesker synes er “galne”, men det er ikke nødvendig med texanere.

Er Texas gal?

Jeg tror det er mange scenarier som Texans anser som normale som andre synes er sprø. Jeg kan ikke lenger tenke, for de er alle normale for meg. Hvis du kan tenke deg en eller to “sprø” ting vi texanere gjør, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi må elske vår store tilstand.

10 minste byer i Texas

READ  Magnora Scotwind, Norge mål for flytende vindbinding

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *