Tidligere Rangers-ess Barry Ferguson i keltisk varetekt for æresdebatt

Barry Ferguson har veid inn sin mening om hvorvidt han skal gi Celtic Rangers æren Ravak-vakt – hvis de drar til Celtic Park som mestere neste måned.

De to sidene møtes til sesongens tredje gamle bedriftsderby 21. mars, med Rangers på vei til østsiden av byen hvis de får flest poeng mot Livingston og St Mirren i sine to neste kamper.

For at det skal skje, må Neil Lennons side slippe poeng til Aberdeen eller Dundee United, som de spiller for, før deres rivaler ankommer.

Muligheten for at Steven Gerrards menn reiser til Barclays som mestere, reiser spørsmålet om de vil få respektabel beskyttelse mot å komme til banen, da det er vanlig at et lag vinner en ligatittel før sesongslutt.

Men Ferguson mener at hvis Rangers faktisk vinner den skotske premiership-tittelen, vil det ikke være mulig.

“Hør her, det er rart å huske her,” sa han Fotballshow.

“Jeg vet at det hele er over, og hvis Rangers vinner det, håper jeg Celtic vil være enig i at Rangers er det beste laget.

“Etter å ha vunnet Celtic-ligaene tidligere, selvfølgelig i min tid, må du være den beste mannen til å si: ‘Se, Celtic var bedre enn oss denne sesongen.’

Les mer: Rangers-sjef Steven Gerrard har ‘lignende egenskaper’ som Sir Alex

“Så som en respektabel vakt er jeg veldig sikker på at det kommer til å skje, men det er noe jeg ikke bryr meg om, og jeg håper det ikke plager noen i noen av klubbene.”

Den tidligere Rangers-kapteinen, som nå administrerer Celtic Hearts, avslørte også hvordan han vil markere slutten på en skotsk Premier League-sesong der han ikke har vunnet.

READ  Liverpools lojalitet kommer tilbake for å bite med to åpenbare overføringsfeil

Les mer: Rangers-ess Scott Arfield sender John Hughes hake-tekst etter Rose County’s Celtic-seier

“Hvis vi ikke vinner ligaen, vil jeg se om jeg kan hente Celtic-trofeet fordi det gjorde meg mer bestemt på å jobbe enda hardere neste sesong,” innrømmet han.

“Jeg syntes dette var en motiverende ting for meg.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *