Toyota EV-planer, Audi e-Tron GT introduksjon, batteritilførselsproblemer, siste toppolje: Uken i omvendt

Hvilken EV-produsent kjøpte hele den karbonintensive bitcoin?

Hvilket land ble kjent som navet for elektriske kjøretøyer i forrige uke?

Dette er det vi ser tilbake på i Week in Rivers – akkurat her Grønne bilrapporterFor uken som slutter med 21. februar 2021.

Toyota kunngjorde onsdag et stort skifte i sin produksjonsstrategi da det bekreftet ankomsten av to fulle elektriske biler til USA i år, sammen med en ny Prime Plugin hybridmodell. Vi fulgte rapporten med et sammendrag av alt vi visste om disse to kommende Toyota EVene – en snarvei og det som ser ut til å være en sedan.

Toyota USAs levering av elektrifiserte biler – februar 2021

Selv om den er basert på Porsche Taekwondo, hevder Audi at 2022 Audi e-Tron GT og RS e-Tron GT har et helt annet utseende og kjøreopplevelse. Det tilbyr en maksimal rekkevidde på opptil 238 miles.

2021 Hyundai Ionic Hybrid, Plug-in Hybrid og Ionic Electric kommer snart gjennom forhandlere, og vil motta Apple CarPlay og Android Auto-tilkobling og en liten prisøkning, med lanseringen av Ionic 5 senere denne måneden.

2020 Polarstar 1 første driver

2020 Polarstar 1 første driver

Den eksklusive Polarstar 1 plug-in coupé går inn i det siste året for produksjonen, før ankomsten av flere elektriske biler og den fullstendige elektriske primærmodellen i fremtiden.

En kjennelse fra USAs ITC har satt fremtiden i fare for en av de største industriene for EV-batterier. Georgia SK Innovasjonsanlegget skal levere Ford F150 Electric og Volkswagen ID4.

Teaser for batteri-elektrisk Jeep Wrangler-konsept

Teaser for batteri-elektrisk Jeep Wrangler-konsept

Med et komplett elektrisk Jeep Wrangler-konsept i Moab, Utah i mars, planlegger Jeep å imøtekomme sine kjerneentusiaster.

READ  Magnora Scotwind, Norge mål for flytende vindbinding

Tesla-biler kan stå alene med en hel rekke biler som ikke avgir dagsrør, men den siste investeringen i karbonintensiv bitcoin har etterlatt noen fans og til og med grønne investorer forvirret. I andre Tesla-nyheter: Elektriske biler har færre daglige mil enn bensinbiler, påpeker amerikanske forskere i en ny studie, selv om Tesla-modeller reiser lengre avstander. Kan Tesla være det beste ICE-alternativet?

På den annen side understreker en analyse fra Rocky Mountain Institute behovet for at folk kjører mindre for å oppnå klimamål, snarere enn at USA bytter til elektriske kjøretøy.

Rivian R1D

Rivian R1D

Rivian har bekreftet at et av de første utstillingslokalene for linjen med elektriske lastebiler vil være i urbane omgivelser i Chicago; Først skal R1T-hentingen leveres i sommer.

DC tar sikte på å bruke israelsk basert Chakratech svinghjulsteknologi som en energibuffer for rask lading. Teknologi har blitt vurdert og forlatt i racing- og hybridmodi det siste tiåret. Kan det tillate flere ladestasjoner som nettet ikke tillater det?

E.V.  Chakradech svinghjulbaserte kinetiske energisparesystemer for lading og fasebalansering

E.V. Chakradech svinghjulbaserte kinetiske energisparesystemer for lading og fasebalansering

Shell har allerede som mål å gjenvinne seg selv fra mange store oljeselskaper som fornybare og ladende selskaper. Men å høre selskapet hevde å ha overgått den siste toppoljen er en sterk indikasjon på den perioden.

Freightliner har returnert for å levere viktige elektriske lastebilkomponenter for den kommende 250 kilometer lange og mellomstore kommersielle lastebilen til bedriftens fetter Detroit Diesel.

Massachusetts håper å stabilisere de svært høye etterspørselstakster som følge av hurtiglading på veien.

Grønne biler var et lyspunkt i California og mange andre steder under epidemier; Golden State EVs står for nesten 7% av markedet innen 2020.

Ja, det var Tesla før Elon Musk. Et 2019 CNBC-intervju med medstifterne Martin Eberhardt og Mark Dorpenning, utgitt tidligere denne uken, viser hvordan de to inspirerte Musk.

Hvis du savner det, førte Super Bowl sist helg en utfordring fra GM til EV-interessert Norge, etterfulgt av et svar fra Audi i Norge og den bestselgende E-Tron. Vi så også at det ikke er overraskende at Norge er førsteplass i verden når det gjelder personlig strømforbruk.

_______________________________________

Følg de grønne bilrapportene Facebook Og Twitter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *