Trump kjører forbi glade supportere på et tidlig møte i Florida

Etter flere dager med uvanlig lav profil dukket tidligere president Trump opp igjen mandag for å bremse et møte av tilhengere som døde i West Palm Beach, Florida.

Videoen av rallyet, som falt sammen med presidentens helligdag, ble tatt av en konservativ høyreorientert kringkaster, og viste forferdelige, ofte ikke-avslørte samlinger av støttespillere som viftet med flagg og Trump-bannere “Amerika! Amerika! “Da den tidligere presidenten kjørte på motorsykkelen. En kvinne sa:” Alle vet at du vant! ” Du kan høre det.

Andre sier: “Vi elsker Trump!” Chanted.

Trump-støttespillere hilser på den tidligere presidentens motorsykkel på et møte i West Palm Beach, Florida

Samir, som i sendingen ble identifisert som en av arrangørene av arrangementet, fortalte en intervjuer at “vi elsker vår president.” “Det handler veldig mye om å støtte mannen som kom ut av oss og skulle være i Det hvite hus.”

Presidenten er populær på sitt nettsted nasjonalt og i Florida, hvor han er tilbake, i hvert fall foreløpig Bo på Mar-e-Lago Club På Palm Beach.

Ikke alle ønsker presidenten velkommen tilbake. En kvinne arrangerte nylig to viktige bannere for å fly over leiligheten, hvorav den ene lyder: “Skyld Trump og lås ham inne. ”

Og den tidligere presidenten ble tvunget Ødelegg helikopterplassen hans i klubbenMidt i byen Palm Beach, midt i en detaljert juridisk gjennomgang av om Trump kunne bruke Mar-e-Lago som sitt viktigste hjem i et ikke-boliganlegg.

Det er uklart når han vil gjøre en stor opptreden på den nasjonale scenen, eller hvordan hans republikanere vil ønske ham velkommen.

Allierte har advart ham om ikke å prøve et nytt løp i Det hvite hus i 2024, mens andre har gått enda lenger og fordømt ham.

Søndag, Høyres redaksjon Wall Street Journal Han advarte republikanerne om å opprettholde sine tidligere standarder.

“Mr. Trump kan stille opp igjen, men han vil ikke vinne nok et nasjonalt valg.” De skrev en kommentar. “Landet beveger seg forbi Trump-presidentskapet, og GOP vil forbli i villmarken til det gjør det,” la de til.

Meningsmålingene antyder imidlertid at han langt fra er den mest populære republikaneren.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *