USA vant den femte og siste heatet i Norge

IMERIKA-bilde på MGP 2021: NRK

Amerika har vunnet den femte og siste heatet i Melody Grand Prix. Sheville opptrer med sangen ‘I Can’t Escape’ i finalen 20. februar i Norge.

“I Can’t Escape” er den minste pianoballetten som noen gang er fremført på en tradisjonell måte. Scenen er mørk i første øyeblikk, og det er bare ett sted i Amerika. Etter det første refrenget går flere steder under og bak sangeren, og vi ser en strykkvartett foran scenen.

Som i løpet av de forrige fire ukene, presenterte MGP-showet to kamper og igjen en gullkamp. I den første kampen beseiret River (“kommer hjem”) Tuvia (“Ply Med Make Ba Corn”). Så så jeg på Amerika (“Jeg kan ikke unnslippe) Anne Finn (” Walking in my sleep “). I gullkampen vant USA over elven.

Siste sjanse runde

15. februar vil det være en sjanse til for en endelig billett til Melody Grand Prix siste sjanseomgang for alle slettede handlinger. RIVERs spennende folkesang er en utlending for å hente den billetten.

I finalen 20. februar blir KIM nå med på de fire andre heat-kvalifiseringskampene, Blasmafion, Raleigh, Emmy og KIM. Seks akter kvalifiserte seg allerede til finalen uten å delta i varme kamper. Raine Alexander fremførte sin siste sang, ‘Ice White Open’.

READ  Stakk på stranden - "svarer" som dette

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *