Utfordringen: Benedicte på sjekkern

Først vil jeg takke Hanne for utfordringen. Takk for at du satte meg i en særdeles pinlig situasjon jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve. Dette har vært en ny og utradisjonell opplevelse for en østlandsjente. Ettersom jeg aldri er forberedt på ubehagelige situasjoner var dette svært nervepirrende, likevel tok jeg utfordringen på strak arm og med et smil om munnen.

Utfordringen gikk ut på at jeg skulle overbevise fem ulike HiB-studenter om at nettopp jeg er den perfekte kjæreste. Resultatet finner dere i filmen under, kos dere!

Til slutt vil jeg kaste stafettpinnen videre til alle studenter i i Bergen. Jeg utfordrer dere til å gå med bøsser på søndag for TV-aksjonen som samler inn penger til Regnskogfondet. Vi vil ha bilder av alle studenter som går med bøsse, og dette kan sendes til tips@kontrast1.no!

Se utfordringen her:

Film og redigering: Ingvild Tømmervåg og Simon Drønen

Author: Benedicte Lynum