Utfordringen: Pingvinmating på Akvariet

Jeg fikk i utfordring å mate pingvinene på Akvariet. Sammenlignet med Nadims utfordring tenkte jeg dette skulle gå ganske greit. Pingvinmating kunne umulig være like ille som standup. Men da jeg kom til Akvariet og ble presentert for oppgaven fikk jeg hjertet i halsen. Jeg skulle ikke bare mate dem, men også holde en presentasjon for publikum, som for det meste bestod av turister. Jeg måtte altså ta det hele på engelsk. Jeg fikk fem minutter til å forberede meg. Pingvinpasserens konklusjon: ikke søk jobb på akvariet.

Den neste jeg utfordrer er Ingvild Tømmervåg, kontrast1s redaktør. Hun skal danse flashmob på et folksomt sted i Bergen Sentrum. Alene.

Se hvordan det gikk med pingvinmatingen her:
(Vi hadde litt problemer med lyden, så det kan lønne seg å skru opp litt)

Takk til Joachim Ekeli og Akvariet for at vi fikk gjennomføre utfordringen vår der.

Author: Ingrid Aarekol