Utfordringen: Solodans på Torget

Det var med skrekkblandet fryd, bare uten fryden, at jeg mottok utfordringen fra Ingrid forrige mandag. Den lød som følger: «Den neste jeg utfordrer er Ingvild Tømmervåg, Kontrast1s redaktør. Hun skal danse flashmob på et folksomt sted i Bergen sentrum. Alene.» Jaha. Jeg er hun som til nød løfter litt på armen på dansegulvet på byen, og hun som gjemte seg for speil under dansetimene som barn. Så plutselig å skulle danse alene, foran kamera, midt i byen? Kanskje den verste utfordringen jeg kunne fått. Men jeg overlevde, og jobber nå med å få arbeidsvisum i Sibir. Finnes Kontrazt1.ru?

For å videreføre danseånden, utfordrer jeg vår kjekke journalist Simon Drønen til å være med HiBi Streetdance på trening denne uken. Jeg vil ha fullt engasjement til koreografien og en innlevelse til å ta og føle på!

 

Se hvordan det gikk her:

Ingvild flashsolo from Kontrasten on Vimeo.

Author: Ingvild Tømmervåg