Vannaerobic med Vetle

I uke på uke har jeg hatt søvnløse netter natt til tirsdag. Frykten for at en fra redaksjonen i Kontrast1 skulle sende meg en Facebookmelding som lyder: «Jeg utfordrer deg til…” har vært umenneskelig. Jeg hadde et håp om at X antall under middelmådige reisebrev skulle kaste meg ut av redaksjonen, for så å bli diskvalifisert til utfordringene. Det er ikke tilfellet, så nå har jeg mannet meg opp, psyket meg opp, og tatt ekstreme mengder med whiskeyshots for enten:

  1. Håpe jeg drukner, og at en av de søte livredderne redder meg
  2. At jeg dør av alkoholforgiftning før jeg starter
  3. Ikke husker at denne videoen ble laget i utgangspunktet

Jeg har altså fått en utforfring som gjøres i vannet. Nærmere bestemt å lage en treningsvideo til vannaerobic. Min fysiske form bærer preg av fenomenet ”tacotuesday” og happy hours. Jeg er ikke typen til å posere i bar overkropp, og all tacoen som er inntatt de siste månedene har ikke gjort dette mer fristende, så tusen takk til Sana for en skjorteløs utfordring.

Utfordringen: vannaerobic from Kontrasten on Vimeo.

Author: Vetle Berge Ruud