Vaselin, kondomer og meksikansk gryterett

Da var det min tur til å ta en utfordring, og gjøre noe som er litt utenfor komfortsonen min. Det skal nevnes at jeg hadde det mer gøy enn ubehagelig, og alt gikk veldig fort!

Det er viktig å huske at det er litt sunt for oss å gjøre noe utenfor komfortsonen, gjøre noe du kanskje ikke ellers ville ha tenkt på. Min utfordring gikk ut på å handle fra en bestemt handleliste, som Benedicte hadde laget til meg på forhånd. Her kommer den lille vrien: Jeg hadde ikke lov til å hente varene selv, snakke eller peke. Jeg måtte mime disse varene til en ukjent person, som da måtte hente dem for meg. Handlelisten bestod av dette: Banan, agurk, ruglete kondomer, meksikansk gryterett, vaselin, coco pops (frokostblanding) og blåbærbiola. Nå får dere se hvordan det hele gikk, jeg håper dere koser dere masse på min bekostning!

Her kan du se utfordringen:


Video/Redigering: Hanne Cecilie Sagen

 

Author: Sana Nazir