Veien videre

Vi ønsker å være en studentavis for hele Høgskulen på Vestlandet. For å kunne klare dette, er vi avhengige av deg. Vi trenger flinke folk til både redaksjonen og styret. Møt opp på årsmøte 16. mars og still til valg! 

Skjermbilde 2017-02-20 kl. 10.02.28I helgen ble vår midlertidige redaktør, Ida Austgulen, valgt som nestleder i Velferdstinget. Vi er utrolig stolte av Ida, og ikke minst ekstremt takknemlige for den innsatsen hun har lagt inn i avisen fra 1. januar og frem til nå. Med unntak av leser- og debattinnlegg, har alle saker vært signert henne i denne perioden. Det krever mye, og vi er mektig imponerte over arbeidskapasiteten til Ida! Velferdstinget har fått en solid nestleder, og vi ønsker henne lykke til videre. Takk, Ida <3

Og hva betyr dette for Kontrast1?

Vi er nå på utkikk etter nytt blod. Vi søker ny ansvarlig redaktør, journalister, fotografer og styremedlemmer. Frem til årsmøtet 16. mars kommer vi ikke til å ha redaksjonell aktivitet (vi gjør selvsagt unntak for viktige tips!).

Ansvarlig redaktør velges av styret, som består av fem verv: styreleder, nestleder, økonomiansvarlig, IT-ansvarlig og markedsansvarlig. Alle studenter tilknyttet HVL som møter opp, har stemmerett. Journalister fra hele HVL rekrutteres fortløpende! Ta kontakt på rekruttering@kontrast1.no eller via Facebook om du har spørsmål, eller vil bli med på laget.


Skjermbilde 2017-02-20 kl. 10.02.49Disse vervene skal fylles på årsmøtet:

Styreleder

Nestleder

Markedsansvarlig

Du kan lese mer om vervene våre her.

Vi håper vi ser deg på årsmøte!

 

Author: Ingvild Tømmervåg