Veiledning for eksamen Ytelse i Norge, Sverige og Kroatia

Den nasjonale finalesesongen går knirkefritt sammen. Akkurat som i forrige uke, vil vi avslutte natten med en annen Eurovision 2021-oppføring for å legge til Rotterdam-spillelisten vår.

Her er alle detaljene du trenger for den femte lørdagen i 2021 av National Exams. Vi tester i semifinalen Norge Og Sverige Og en finale Kroatia. Du kan følge alle resultatene på ViviBlogs (og via vår Twitter: iwiwibloggs Og Instagram: wiwibloggs) Gjennom hele kvelden. Her er en rask løsning for hva som skjer, hvordan det fungerer og hvordan.

Lørdag 13. februar: Eurovision 2021 eksamensvisninger

Norsk Melodi Grand Prix 2021

Semifinale5

Tid: 19:55 e.Kr. 21:15 e.Kr.

Den femte semifinalen på denne kvelden inneholder forestillinger av fire akter – Anne.Pin, Tuvia, America og River. Påfølgende dueller vil redusere dette tallet til en finalist. De går videre til de andre semifinalene, ett jokertegn og seks forhåndskvalifiserte finaler. En av de automatiske kvalifiseringskampene, Raine Alexander, viser også sitt bidrag i kveld.

Klikk for å se Melody Grand Prix 2021 semifinal fem

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Sveriges Melodifestivalan 2021

Semifinale2

Tid: 20:00 C.E.T. til 21:30 C.E.T.

Etter en fantastisk showåpner fortsetter Melodyfestivalan 2021 inn i semifinalen to. Kveldens store premie blir to plasser i finalen for beste gjerninger, med pasninger for de to neste Andra Sanson. De resterende tre vil bli fjernet. Disse andre halvdelene inkluderer navn som Totter og Anton Evolt.

Klikk for å se Melodifestivalan 2021 Semi-Final Two

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Dora 2021 i Kroatia

Den gigantiske finaleomgangen

Tid: 20:10 e.Kr. 22:12 e.Kr.

Bare en natt i Kroatia kommer den nasjonale finalen tilbake til 2021. Denne gangen vil 14 akter konkurrere om sjansen til å synge i Rotterdam. Favorittene inkluderer Eurovision 2016s Nina Krolzik, fjorårets andreplass Mia Nekovetic og Stemmen Alumina Albina og Philip Ruden.

READ  Manchester United, Paul Scholes | Scholes er sint over Solscar-avgjørelsen:

Ta en titt på Dora 2021 Grand Final

Du må registrere deg for en HRT-konto for å se det offisielle nettstedet, Så klikk her for instruksjoner.

Hvilket show vil du se på? Gi oss beskjed nedenfor.

Følg alle Eurovision 2021 News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *