Vi rekrutterer!

Vår lille familie utvider, og er på jakt etter den ultimate storfamilie. Har du lyst til å sette ditt preg på Kontrast1? Vi søker journalister, redaktører og styremedlemmer. Send en mail til rekruttering@kontrast1.no dersom du er interessert! Merk mailen med den (eller de) stillingen du søker på. Vi gleder oss til å høre fra deg!

REDAKSJONEN

Journalister

Er du glad i å skrive og motivert for å gjøre nettopp dette, er du allerede perfekt. Vi stiller ingen krav til forkunnskaper, annet enn at du naturlig nok må ha en liten forkjærlighet for å uttrykke deg skriftlig. Videre er det et pluss at du er selvstendig og initiativrik.

Redaktører

Dersom hjertet ditt banker litt ekstra for grammatikk og du av og til kjenner trangen til å omstrukturere meldinger fra venner, er du midt i blinken for oss. Etter hvert som vi vokser ønsker vi å dele redaksjonen inn i flere underdeler. Med disse stillingene er det med andre ord muligheten for å spesialisere seg som enten nyhets-, kultur- eller sportsredaktør.

STYREVERV

Styreleder

Som styreleder er det ditt ansvar at Kontrast1 driftes forsvarlig. Du kaller inn til og leder møter, og er Kontrast1s formynder. Vi søker deg som har ambisjoner, og kan gjøre Kontrast1 til en plattform for alle av HVLs studiesteder.

Nestleder

Nestlederen skal bistå styreleder og ha innsikt nok til å kunne fungere som styreleder dersom lederen er forhindret. Vi ser etter en initiativrik nestleder med god arbeidsmoral.

IT-ansvarlig

IT-ansvarlig har ansvar for driften av nettsiden, samt andre tekniske finesser. Vår IT-ansvarlig skal være interessert i faget og engasjere seg for at nettsiden er best mulig innenfor de rammene vi kan tilby.

Markedsansvarlig

Som markedsansvarlig er det ditt ansvar at Kontrast1 blir sett utad, og får oppmerksomhet. Du har blant annet ansvaret for stand, flyers og kontakt med potensielle samarbeidspartnere. Dette vervet passer deg hvis du liker å bygge nettverk og har et øye for markedsføring.

Økonomiansvarlig

Vår økonomiansvarlig har kontroll på økonomien, er engasjert i driften og undersøker om ideer knyttet til kostnader er gjennomførbare og hensiktsmessige. Vi benytter regnskapsprogrammet Visma.

Author: Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!

Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!