Vi rekrutterer!

Vår lille familie utvider, og er på jakt etter den ultimate storfamilie. Har du lyst til å sette ditt preg på Kontrast1? Vi søker journalister, kulturredaktør, sportsredaktør og IT-ansvarlig. Send en mail til rekruttering@kontrast1.no dersom du er interessert! Merk mailen med den (eller de) stillingen du har lyst på. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Journalister

Er du glad i å skrive og motivert for å gjøre nettopp dette, er du allerede perfekt. Vi stiller ingen krav til forkunnskaper, annet enn at du naturlig nok må ha en liten forkjærlighet for å uttrykke deg skriftlig. Du trenger heller ikke være student ved Høgskolen i Bergen. Videre er det et pluss at du er selvstendig og initiativrik, og samtidig har tid til å skrive omtrent en sak i uken.

Kulturredaktør og sportsredaktør

Dersom hjertet ditt banker litt ekstra for grammatikk og du av og til kjenner trangen for å omstrukturere meldinger fra venner, er du midt i blinken for oss. Etter hvert som vi vokser, ønsker vi å dele redaksjonen inn i flere underdeler. Med disse stillingene er det med andre ord muligheten for å spesialisere seg innenfor enten kultur eller sport.

IT-ansvarlig

Ønsker du et verv i styret, er dette noe for deg! Som IT-ansvarlig skal du stå for driften av nettsiden, samt andre tekniske finesser. Det er en fordel at du interesserer deg for data, utforming og smarte løsninger.

 

Author: Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!

Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!