Vi søker deg!

Kontrast1 søker nye medlemmer til både redaksjonen og styret. Har du lyst til å bli en del av en stadig voksende organisasjon og sette ditt preg på enten det redaksjonelle eller det administrative? Vi har ledige verv i styret, og trenger mange skriveglade journalister! 

I styret er vervene styreleder, nestleder og markedsansvarlig ledig. Les mer om hvert enkelt under. Til redaksjonen søker vi i hovedsak nyhetsjournalister, men også kultur- og sportsjournalister. Vi søker journalister fra alle utdanningsinstitusjoner i Bergen.

Styreleder

Som styreleder er det ditt ansvar å lede styret, kalle inn til møter og overse den daglige driften. Under deg har du fire andre verv; nestleder, økonomiansvarlig, IT-ansvarlig og markedsansvarlig. Styret skal på best mulig måte legge til rette for redaksjonen gjennom økonomi, markedsføring og IT-drift. Vervet gir deg erfaring innenfor ledelse, har en bratt læringskurve og gir deg innsikt i hvordan det er å lede en voksende organisasjon. Du er organisert, effektiv og har organisasjonens beste i tankene til enhver tid.

Nestleder

Som nestleder er du styreleders høyre hånd. Du har mange og varierte arbeidsoppgaver, og vervet passer godt for deg som ikke vil stå som øverste leder enda, men likevel ha en viktig rolle i styret. Du er positiv, arbeidssom og engasjert.

Markedsansvarlig

Som markedsansvarlig er det ditt ansvar at Kontrast1 blir sett utad, og får oppmerksomhet. Du har blant annet ansvaret for stand, flyers og kontakt med potensielle samarbeidspartnere. Dette vervet passer deg hvis du liker å bygge nettverk og har et øye for markedsføring.

Journalist

Som journalist er du medlem av redaksjonen. Du må være skriveglad, men ut over det setter vi ingen krav til erfaring. Vi krever derimot en sak i uken når behovet foreligger. Vi er spesielt på utkikk etter nyhetsjournalister som ønsker å prege dagsordenen og nå ut til studenter med viktig informasjon. Det er også mulig for avansement, da vi er på utkikk etter blant annet kulturredaktør. Redaktørstillingen passer for deg med et hjerte som banker for grammatikk, og som har venner som gruer seg til å sende meldinger til deg i frykt for korrigering.

Virker dette som noe for deg? Ta kontakt på rekruttering@kontrast1.no, enten du har spørsmål eller har lyst til å melde din interesse til et av vervene eller som journalist.

Author: Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!

Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!