Vices Committee for å støtte Norwegian Maritime Security Monitoring Committee

Wise Group har en strukturell avtale med Norwegian Oil and Gas Security Monitoring Group.

Institute of Engineering and Technology vil bistå Petroleumstilsynet i Norge (Ptil) med å undersøke ulykker og hendelser i løpet av de neste to årene.

Det er en måte å forlenge kontrakten tildelt ved utgangen av 2020 til 2024 i ytterligere to år.

Wise, en tidligere Lloyds Register Energy, sa at den ville gi råd om forbedring av sikkerhet, risikoanalyse og beredskap.

Hensikten med arbeidet vil omfatte vurderinger for å bestemme risikoen for marint personell eller miljøet.

Den vil forske på en rekke emner som spenner fra ny teknologi til brann- og eksplosjonsberegninger.

Wises team vil støtte Ptil i prosjekter som fremhever risikonivået innen petroleumsvirksomhet.

Investeringer i olje- og gassvirksomhet akselererte i år til totalt 166,3 milliarder kroner (, 214,2 milliarder kroner), ifølge en fersk undersøkelse fra Statistisk Bureau.

VP i Vices Risikostyringskonsulent Robert Nyridi sa: “Ved å identifisere farer på forhånd og bevæpne eiendomsoperatører med vitale data og intelligens, hjelper PSA med å forhindre alvorlige helse- og sikkerhetsproblemer og katastrofale miljøkatastrofer fra å oppstå, og dermed beskytte miljøet og oljeindustrien hvert år. Hundrevis tusenvis av ansatte som jobber i gassektoren.

“Dette er ikke viktigere enn det er i dag fordi operatører står overfor utfordringer knyttet til redusert arbeidskraft og Covit-19-forskrifter.”

Han la til: “Vi er stolte av å fortsette vårt forhold til PSA, og med denne nylige avtalen har vi muligheten til å støtte dets sterke fokus på sikkerhet.

“Denne avtalen er et vitnesbyrd om tilliten og tilliten som Wise Group har bygget med myndighetsmyndighet og bekrefter vår forpliktelse til å transformere den globale olje- og gassvirksomheten så effektivt og sikkert som mulig gjennom våre ekspertiserte risikostyringstjenester.”

READ  Cottagecores punkrock lingvistikk

anbefalt for deg

Det britiske sjømatmarkedet forventes å komme tilbake de neste 24 månedene – Westwood

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *