Victor Howlands seier kan øke golfprofilen i Norge – Nyheter

Victor Howland, en 23 år gammel norsk golfspiller, har rolig klatret golfstigen og er for tiden den fjerde høyeste europeiske spilleren i OWGR etter John Rahm, Tyrell Hutton og Rory McIlroy.

I tillegg, bortsett fra 24 år gamle Colin Morikawa, som har eksistert noen år på Howland OWGR.

Han spilte på fjorårets Howland 2020 Abu Dhabi HSBC Championship og Omega Dubai Desert Classic, det var den eneste turen til Midtøsten-regionen i karrieren med Season DB World Tour Championship, Dubai og forrige uke Saudi International.

Howland ble sjette på DP World Tour Championships og tredje i Saudi-Arabia, og fikk både vind og regn på Royal Greens hvis han ikke var uheldig nok til å være på feil side av trekningen de to første rundene. Med unntak av G & CC Howland var poengsummen ubalansert etter 36 hull.

Howland, som først og fremst spiller golf på PGA Tour, ble den første norske spilleren som vant PGA Touren etter å ha vunnet Puerto Rican Open 2020 og en ny seier på Mycopa Golf Classic i 2020.

Den amerikanske amatørmesteren 2018 er stolt over å være en stjerne-amatørsøker som spilte college-golf i USA ved Oklahoma State University og vant sitt Norgesmesterskap i golf i 2014.

Han ble profesjonell etter å ha avsluttet 12. på US Open 2019 på Pebble Beach, var den laveste amatørspilleren på Masters Tournament i 2019 og steg til nummer én på verdens amatørgolfrangering.

European Rider Cup-kaptein Patrick Harrington bør fokusere på det unge Howland, som for øyeblikket sitter på kvalifiseringsplassen, femte på det europeiske turneringslagets verdenspoengstabell, og som har en så sterk sesong i fjor.

READ  Fotball, Tobias Hends | Tobias nekter å fortsette med Hends Elite-serien: - Gjelder ikke meg

Ryder Cup finner sted i Whistling Straits, Wisconsin i slutten av september, og hvis Howland ikke var en del av det europeiske laget, ville det være overraskende enten ved kvalifisering eller ved en av de tre kapteinenes valg.

Paul Casey, Tyrell Hutton, Lee Westwood, Justin Rose, Tommy Fleetwood og mange andre startet året med de to første seirene, eller i det minste, fremmet ørkenens sving, men allerede ser kapteinen ut til å ha mer enn nok navn på laget sitt.

Howland har også blikket rettet mot å kvalifisere seg til OL i golf i 2020 i menn i slutten av juli for å representere landet hans, og Howlands prestasjoner rundt om i verden har uunngåelig steget i profilene til både Golf og Howland. Land.

Som norske sportstilskuere tradisjonelt følger langrenn, slalåm og hopp, viser Howland seg å være et stort talent som alle norske burde være stolte av.

Med rundt 170 golfbaner i Norge er det interessant å se fremgangen til sport og unike individer som Howland, spesielt gjennom arven fra Suzanne Peterson, selv om mange golfbaner er stengt i flere måneder om vinteren.

Inntil Howland fortsetter dette interessante formatet fra de siste 18 månedene og overgangen fra amatør til profesjonelt nivå, vil han se et solid utseende for Ryder Cup 2020, og det vil ikke ta lang tid før han virkelig blir diskutert som en potensiell vinner av majoren mesterskap.

2021 er et flott år for Victor Howland.

fairwayviewskt@gmail.com

Golf over hele verden denne uken

PGA Tour

11.-14. Februar 2021

AT&T Pebble Beach Pro-Yes

Sted: Pebble Beach Golf Links

Veske: 8 7,8 millioner

READ  Fransk Double - Dale med sterk 3. plass - VG

PGA Champions Tour

14.-16. Februar 2021

Sub Classic

Sted: Klassisk på Leli Resort, Florida, USA

Veske: 6 1,6 millioner

Europaturné

Ingen begivenhet denne uken

LPGA

Ingen begivenhet denne uken


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *