– Ville ikke vært så gale om jokern gikk inn på lørdag

Skjermbilde 2015-08-14 kl. 17.02.25Hvem er du?

Jeg er Jimmy Sandstad (25), som tilsier at jeg er en knakanes god kar fra østlandet, ikke Oslo – viktig å poengtere, som studerer undervannsteknologi på tredje året. I tillegg til å være student tør jeg påstå at jeg er en ”up and coming” luftsportsatlet.

 

Har du spist frokost/lunch i dag, og i så fall hva?

I dag hadde jeg en rådigg “À la carte”-frokost bestående av tre superferske knekkebrød av typen tørr havre på en «side» av elegant nordsjøkaviar, toppet med en klype majones. Avluttet med en herlig dessert på veien ut av leiligheten bestående av en illsint spyflue som var lei Bergensværet og søkte tilflukt i munnvika mi.

 

Hvilke planer er lagt for helgen?

Til helga er planen å slappe mye av, motstå den flørtende alkoholens fristelser og klare å snu på dette griseværet på et vis slik at Bergen Fallskjermklubb får arrangert noe hopping. Men som alle andre vet like godt som meg, så svikter aldri Bergensværet, det forblir like dårlig, Jimmy taper kampen mot festlighetene og blir nødt til å dra ut på fredag for å feire Dagfinn Nærheim som endelig blir  22 – grattis!  

 

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben min er en serviceingeniørstilling offshore med mange utenlandsreiser, med en 2/4-ordning slik at jeg kan ta fallskjermhoppinga seriøst de ukene jeg er hjemme. Eller kanskje skillpaddetrener, målet er å få den til å ta salto med skru.

 

Dersom du kunne dratt på ferie hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt?

Da ville jeg stoppet innom min fantastiske mor og få servert de beste hjemmelagde kjøttkakene som eksisterer! Før jeg tar veien bortom Sør-Amerika og Asia. Japan, Vietnam, Peru og Fiji er et must.

 

Hvilket dyr ville du vært på denne destinasjonen og hvorfor?

Den feite katten som naboen til mamma har ser ut til å kose seg ganske fælt, men tror jeg heller ville gått for en plagsom papegøye som kan fly fritt rundt om i jungelen og erte alle dyrene som prøver å spise meg. Da kan jeg samtidig fly opp og skravle hull i hode på turistene som finner veien opp til Machu Picchu og slippe en og annen klase på skulderen deres.

 

Hvem er ditt forbilde?

Mange forskjellige personer som smelter sammen til mitt forbilde. Så klart mamma! For hennes sterke personlighet og at hun alltid stiller opp. 
Jokke Sommer og Espen Fadnes, som lever av fallskjermsporten, to av verdens beste wingsuitpiloter. Jetman Dubai, menneskelig jetfly, grisefett!
Olav Thon fordi han startet med å leie ut egen leilighet mens han selv bodde på gangen – funka visst det! Og alle verdens brannmenn som ofrer livet sitt fordi en full idiot glømte grandisen i ovnen. 

 

Hvilken person i Bergen ønsker du å gi en shoutout til?

Shoutout til en i Bergen, allerede gitt en til fredagens bursdagsbarn Dagfinn, så må nesten bli til Erna Solberg – Skjerpings, ta deg sammen!

 

Ukens beste nyhet?

Er mange nyheter ute og går, men må nesten trekke fram at Nav-sjefen Sigrun Vågeng endelig har begynt å ta flere av Nav-snylterne som tærer på det norske samfunn. Snylterne er for norsk velferd
som rusten er for akslingen, hvis det får spre seg, så går det gale.

 

Hva er du mest stolt av å ha mestret denne uken?

Mest stolt av å væra oppe klokka sju hver morgen til tross for den harde uka med vinterlekene som var forrige uke.

 

Hva er ditt ultimate tacotriks?

Det er å droppe vann når man rører inn krydderet, blir så ugreit når det bare skal drive å drøppe fra lefsa. Og droppe osten, for den smaker man ikke uansett i tacoen. Bedre å bruke rømme og ananas, da blir det en fresh smak.

 

Hvordan ser en perfekt helg ut for deg?

Perfekt helg må væra kano bra vær, masse hopping fra både fly og helikopter etterfulgt av sosiale aktiviteter. Ville ikke vært så gale om jokern gikk inn på lørdag heller!

 

Author: Dorthe Iselin Austevoll