«Zombies, RUN!»


Skjermbilde 2015-08-14 kl. 17.02.25

Ukens fredagsprofil liker alkoholfylte festligheter blandet med gode venner og søt musikk, og ville gjerne vært en gris på Pig Island om hun fikk sjansen.

Hvem er du?

– Jeg er Carina Nødland. Eks-tannpleier, nåværende Bybanesjåfør og “soon to be” subseaingeniør.

 

Hva har du spist frokost/lunch, i så fall hva?

– I dag hadde jeg nystekte rundstykker med speilegg og bacon til frokost, etterfulgt av håndbrygget V60 kaffe, fordi samboeren er en kaffesnobb. Men når jeg tenker meg om så hadde jeg egentlig en kokkosbolle og en slikkepinne som forrett før frokosten. Er det helg så er det helg.

 

Hvilke planer er lagt for helgen?

– Til helgen skal jeg cruise opp og ned mellom Byparken og Lagunen, dette gjør jeg fast annenhver helg for å føle meg kul, men også for å tjene penger. Foruten det så skal jeg slappe av og spise god mat.

 

Hva er din drømmejobb?

– Min drømmejobb er en ingeniørstilling der jeg kan forstette med å utvikle meg faglig og bidra med å utvikle gode ideer/produkter/konsepter som kan senke kostnadene i en presset oljebransje. Min drømmearbeidsplass er en plass med godt sosialt og faglig miljø, kjekke folk og spennende utfordringer. Jeg kan jeg godt tenke meg å bo og jobbe en del utenlands, både langsiktig og i kortere perioder, det syns jeg virker veldig spennende.

 

Dersom du kunne dratt på ferie hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt?

– Da ville jeg dratt til Pig Island på Bahamas. Hva er vel bedre enn strand, sommer og å svømme med søte griser?

 

Hvilket dyr ville du vært på denne destinasjonen og hvorfor?

– På Pig Island ville jeg nok vært en gris. Da kunne jeg basket meg i sola, spist deilig frukt og generelt vært en søt gris. Hvilket dyr jeg ville vært dersom jeg kunne være hvilket som helst dyr i hele verden; flodhest. Dette fordi de er tøffe (men søte) dyr som ikke lar seg pille på nesen. Derfor har de ikke så mange naturlige fiender, og jeg vil leve et godt langt liv. Den eneste nedsiden er at flodhester lukter ganske vondt, men det får en tåle!

 

Hvem er ditt forbilde?

– Mine forbilder er mamma og pappa selvfølgelig. Uten dem så hadde jeg ikke blitt den jeg er og jeg liker å være meg. Andre forbilder jeg måtte ha er Princess Bubblegum fra Adventure Time, en smart og fornuftig tegneseriedame. Har du ikke sett Adventure Time før, så anbefaler jeg det på det varmeste, det er ikke kun for barn!

 

Hvilken person i Bergen ønsker du å gi en shoutout til?

– Jeg vil gi en shoutout til Aurora Aksnes. Hun har en fantastisk stemme, og musikkstilen hennes er så unik og nydelig. Jeg så henne for første gang på “Den elleville festen” på UFS Verftet høsten 2014 og har siden vært fan av hennes musikk. Absolutt velfortjent Spellemannspris!

 

Hvilken hendelse denne uken vil du vie ekstra oppmerksomhet? (egenopplevd eller nyhetsrelatert)

– Jeg tok meg en joggetur mens jeg prøvde ut en ny app (ny for meg i hvert fall) som heter “Zombies, RUN!”. Da får man beskrivelse av omgivelsene og hvor nære zombiene er å få fatt i deg. Så da gjelder det å løpe litt fortere enn det en pleier og kikke seg lett over skulderen for å forsikre seg om at en faktisk ikke løper fra reelle zombier. Et morsomt tilskudd i treningshverdagen.

 

Hva er du mest stolt av å ha mestret denne uken?

Denne uka (eller det blir vel kanskje forrige uke) er jeg stolt av at jeg overlevde Tor-stormen. Men det er kanskje ikke en veldig stor bragd da det ikke blåste særlig i byen.

 

Hva er ditt ultimate tacotriks?

– Først og fremst er det rekkefølgen som er viktigst. En må alltid starte med guacamole (og rømme hvis en liker det), deretter kjøttdeig og salsa. Deretter kan grønnsakene komme på i tilfeldig rekkefølge, MEN de må være i SMÅ biter og ha rettferdig fordeling utover hele lefsa. Mitt aller mest hemmelige tacotriks er å knuse tacoskjell i lefsa for litt ekstra krønsj: SUPERTACO!

 

Hvordan ser en perfekt helg ut for deg?

– Siden jeg begynner å bli litt gammel, så liker jeg å ha alkoholfylte festligheter på fredagen. Gjerne da slått sammen med en bra konsert og gode venner, det er alltid gøy. Deretter har man hele lørdagen og søndagen til å slappe av, trene, lage deilige middager, kose seg, rydde/vaske litt til nød og gjøre seg klar til en ny uke. Good times!

Author: Dorthe Iselin Austevoll